Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πάτησε τον εν διαστάσει σύζυγό της με το αυτοκίνητο της μπροστά στα μάτια των παιδιών τους

«Άρχισε να στρίβει το τιμόνι και μου σακάτεψε το πόδι» λέει το θύμα της επίθεσης

«Στα άκρα» έφτασε μία γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη η οποία προσπάθησε να πατήσει με το αυτοκίνητο τον εν διαστάσει σύζυγό της, την ώρα που ήταν μέσα τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους.

Σοκ προκαλεί η υπόθεση κόντρας δύο εν διαστάσει συζύγων στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα χτες Τετάρτη (15.01.2025) πήγαινε με το αυτοκίνητο στο σπίτι των πεθερικών της προκειμένου να αφήσει τα τέσσερα παιδιά να φάνε οικογενειακά με τους παππούδες τους. Εκεί όμως βρισκόταν και ο σύζυγός της, ο οποίος όπως είπε, την ώρα που άνοιξε την πόρτα του οχήματος δέχτηκε επίθεση.

Μιλώντας στο Star, ο άντρας περιέγραψε το πως η γυναίκα του πάτησε το πόδι με τη ρόδα: «Η σύζυγός μου τρόμαξε, έκανε λίγο πίσω και μου πάτησε το πόδι με τη ρόδα. Εγώ άρχισα να χτυπάω το τζάμι για να φύγει και μετά άρχισε να στρίβει το τιμόνι και μου σακάτεψε το πόδι.

Όταν έφυγε πίσω της φώναζα “τι έκανες, τι έκανες;”. Πάτησε γκάζι και πέρασε από δίπλα μου, πήδηξα για να το αποφύγω αλλά με πέτυχε», περιγράφει το θύμα.

Ο άντρας στη συνέχεια επισκέφτηκε ιδιωτική κλινική, με τους γιατρούς να του βάζουν νάρθηκα στο πόδι. 

Το ζευγάρι είναι σε διάσταση εδώ και έξι μήνες με την πρόφαση ότι ο άντρας είχε επιτεθεί στη γυναίκα. Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε ότι η βίαιη της σχέσης είναι η σύζυγός του και πως έχει ενεργοποιήσει και αυτός το panic button επειδή φοβάται για τη ζωή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στην Γερμανία ο πατέρας της Λόρα 10 μέρες αφού την «εντόπισαν» στη Φρανκφούρτη - Ζητήθηκε δείγμα DNA από την μητέρα της 16χρονης
Έχει ενεργοποιηθεί το ευρωπαϊκό δίκτυο δικαστικής συνεργασίας στην Ευρώπη, η γνωστή Eurojust, όπου έχει δοθεί ευρωπαϊκή εισαγγελική εντολή έρευνας για τον εντοπισμό της Λόρα
Λόρα
«Το παραδέχομαι ότι τον χτύπησα, δεν είναι λύση» λέει ο νεαρός που χτύπησε με γκλοπ τον κουρέα στην Πύλο
«Τον χτύπησα μερικές φορές με το γκλοπ που είχα, μόνος μου το πέταξα, δεν μου έφυγε από τα χέρια, το πέταξα μόνος μου, συνέχισα να τον χτυπάω άλλο λίγο με τα χέρια», λέει ο 25χρονος
Πύλος