Ελλάδα

Άνω Γλυφάδα: Απόπειρα αρπαγής ανήλικου – Ο άγνωστος του είπε να πάει μαζί του γιατί η μητέρα του είχε χτυπήσει

Το παιδί εμφανώς αναστατωμένο και τρομαγμένο δεν πείστηκε από όσα του είπε ο άγνωστος

Μια περίεργη, αλλά άκρως σοβαρή υπόθεση, ερευνά με προσοχή η Ασφάλεια. Πρόκειται για καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στην Άνω Γλυφάδα, έξω από το γήπεδο της περιοχής.

Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα του παιδιού, ο ανήλικος γιος του, μετά το τελος της προπόνηση βγήκε από το χώρο, όπου είχε κανονίσει να τον περιμένει η μητέρα του.

Ωστόσο, η γυναίκα είχε καθυστερήσει να φτάσει στο σημείο και να παραλάβει τον ανήλικο γιο της. Τότε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία εμφανίστηκε ένας άνδρας με μαύρα ρούχα και ανοιχτόχρωμα μάτια, πλησίασε το παιδί και άρχισε να τον καλεί φωνάζοντάς το με το όνομά του. Μάλιστα, του είπε πως επειδή η μητέρα του είχε χτυπήσει θα τον πήγαινε εκείνος στο σπίτι και να μην ανησυχεί.

Το παιδί εμφανώς αναστατωμένο και τρομαγμένο δεν πείστηκε από όσα του είπε ο άγνωστος, μπήκε πάλι στον χώρο του γηπέδου και αμέσως τηλεφώνησε στον πατέρα του.

Πατέρας και γιος πήγαν στην αστυνομια και σύμφωνα με την περιγραφή που ςδωσε στις αρχές, πρόκειται για μαυροφορεμένο άνδρα, με κοντό μαλλί, γύρω στο 1,80, γυμνασμενο με γαλάζια μάτια.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας πήγαν στο σημείο, ερευνούν κάμερες και μαρτυρίες προκειμένου να δουν τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διέρρηξαν το σπίτι του Σπύρου Βούγια στη Θεσσαλονίκη - Του πήραν κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ο δράστης ή οι δράστες φαίνεται πως εισήλθαν το πρωί της Τρίτης στο σπίτι του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και πρώην βουλευτή
Ο Σπύρος Βούγιας
Οι αγρότες αποφασίζουν το μέλλον των μπλόκων: Κρίσιμη σύσκεψη αύριο στο Λευκώνα Σερρών
Ορισμένοι από τους παραγωγούς ζητούν πιο σκληρή μορφή των κινητοποιήσεων, ενώ εκπρόσωποι κάποιων μπλόκων θέλουν να προσέλθουν στο διάλογο με σκοπό την περαιτέρω εξειδίκευση όσων ανακοινώθηκαν
Μπλόκα αγροτών