Lifestyle

Σταύρος Σβήγκος και Γιολάντα Καλογεροπούλου σε νέα βραδινή έξοδο: Η φωτογραφία που έβγαλε το ζευγάρι με την Άννα Βίσση

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αν και οι κοινές εμφανίσεις τους πλέον είναι πολύ συχνές

Μία ακόμα κοινή έξοδο έκαναν το βράδυ της Παρασκευής (24.01.2025) ο Σταύρος Σβήγκος και η Γιολάντα Καλογεροπούλου, αυτή τη φορά στο «Hotel Ερμού», το κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Η Γιολάντα Καλογεροπούλου και ο Σταύρος Σβήγκος που μετρούν ήδη μερικούς μήνες ως ζευγάρι, απόλαυσαν το βράδυ τους υπό τους ήχους της αγαπημένης τραγουδίστριας και χόρεψαν με την καρδιά τους.

Και οι δυο ανέβασαν στα social media διάφορες στιγμές από την νυχτερινή τους έξοδο, που στο πλευρό τους ήταν και οι αγαπημένοι φίλοι τους.

Μία από τις φωτογραφίες που τράβηξε περισσότερο τις εντυπώσεις ήταν αυτή του ζευγαριού με την Άννα Βίσση στα καμαρίνια.

Γιολάντα Καλογεροπούλου και Σταύρος Σβήγκος ποζάρουν χαμογελαστοί στην κάμερα ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται η Άννα Βίσση που κοιτάζει έκπληκτη τον ηθοποιό.svigos kalogeropoulou

H Γιολάντα Καλογεροπούλου που υποδύεται φέτος την Ελένη στη σειρά «Grand Hotel» και ο Σταύρος Σβήγκος, έχουν επιλέξει να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους αν και οι κοινές εμφανίσεις τους είναι πολύ συχνές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ξέσπασε η Νένα Χρονοπούλου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης τρελός δεν είναι και σε καμία περίπτωση δεν είναι εκμεταλλευτής ψυχών»
«Είναι εύκολο να σου κάνει η οικογένεια σου εισαγγελική παραγγελία και να σε οδηγήσουν σε δομή ψυχικής υγείας, το δύσκολο είναι να κρατηθείς μετά», σημείωσε ακόμα
Νένα Χρονοπούλου