Lifestyle

Βρισηίδα Ανδριώτου για το πρόβλημα στο μάτι της: «Φίλησα τον βάτραχο και έγινα εγώ ο βάτραχος»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο μάτι της

Το 2025 δεν ξεκίνησε ιδανικά για την Βρισηίδα Ανδριώτου καθώς για μέρες ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο μάτι της, που έχει φουσκώσει. Η ίδια πιστεύει πως αυτό προκλήθηκε από «πολύ άγχος και πίεση» όπως ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις της.

Κοινοποιώντας ένα νέο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, η Βρισηίδα Ανδριώτου θέλησε να ενημερώσει το διαδικτυακό κοινό της για την πορεία υγείας της, σημειώνοντας αυτοσαρκαζόμενη για το μάτι της:

«Η τύχη μου το ’25. Το παραμύθι με τον βάτραχο και την πριγκίπισσα το ξέρετε; Που η πριγκίπισσα φίλησε τον βάτραχο και ο βάτραχος έγινε πρίγκιπας; Ε, στη δική μου περίπτωση εγώ φίλησα τον βάτραχο και έγινα εγώ ο βάτραχος. Ακόμα το μάτι μου με παιδεύει. Είμαι ένα μήνα έτσι» είπε δείχνοντας την κατάσταση του ματιού της. 

@vrisiida_andrio Η πριγκίπισσα που έγινε βατράχι ! #foryoupage #trend #fyp #foryoupagе #frog ♬ πρωτότυπος ήχος – Βρισηίδα Ανδριώτου

«Τώρα που χώρισα και μένω μόνη μου έχω την ησυχία μου. Μου αρέσει, δεν έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου. Ο Σπύρος Μαρτίκας με τσίτωνε σαν χαρακτήρας, είναι πιο έντονος από μένα. Εγώ έσβηνα φωτιές, εκείνος τις άναβε», είπε σε πρόσφατες δηλώσεις της η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
BAFTA: Η μαύρη κωμωδία «Μια μάχη μετά την άλλη» κέρδισε τα βραβεία καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας
Το βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου απονεμήθηκε στον Ρόμπερτ Αραμάγιο για την ερμηνεία του στην ταινία «I swear» και η Τζέσι Μπάκλεϊ κέρδισε το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για την ταινία «Hamnet»
Ο σκηνοθέτης Paul Thomas Anderson και οι ηθοποιοί Leonardo DiCaprio, Benicio Del Toro, Teyana Taylor, Chase Infiniti ποζάρουν με τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Σκηνοθέτη και Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου για την ταινία «One Battle After Another» στα Βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (BAFTA) 2026