Ελλάδα

Βασίλης Δημάκης: Το «αντίο» της Ερασμίας Μάνου στον πρώην σύντροφό της – «Θα σε αγαπάω όσο αναπνέω»

«Θα βρεθούμε και πάλι, για όσα αφήσαμε στη μέση»

Σε ηλικία 46 ετών, «έφυγε» σήμερα Παρασκευή (07.02.2025) ο Βασίλης Δημάκης στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Βασίλης Δημάκης εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από συγκρατούμενος του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αλλά, όπως διαπιστώθηκε, είχε καταλήξει.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος εξέτιε πολυετή ποινή στις φυλακές Κορυδαλλού για ληστείες και άλλα αδικήματα, πριν από περίπου δυο χρόνια, υπήρξε ζευγάρι με την κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου- είχαν συνάψει και σύμφωνο συμβίωσης ωστόσο προχώρησαν σε λύση αυτού όταν χώρισαν.

Ο θάνατος του πρώην συντρόφου της, συγκλόνισε την Ερασμία Μάνου η οποία τον αποχειρέτησε με ένα σπαρακτικό μήνυμα.

«Δεν βγαίνει καμία λέξη. Μόνο σιωπή και ατελείωτες αναμνήσεις. Αυτό το χαμόγελο σου. Αυτό το κολάζ με τις φωτογραφίες μας. Πόνος!
Θα σ’αγαπάω όσο αναπνέω όπως σου υποσχέθηκα. Αντίο ψυχή μου. Πέτα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Θα βρεθούμε και πάλι, για όσα αφήσαμε στη μέση», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του Δημάκη. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βεντέτα στα Βορίζια: Ταυτοποιήθηκαν οι 5 καταζητούμενοι για το μακελειό – Μία σύλληψη και μία προσαγωγή για παράνομο οπλισμό
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ζώσει τα Βορίζια, έχουν κάνει ελέγχους σε 10 σπίτια και εκτιμούν ότι όσοι συμμετείχαν στο μακελειό ακόμα και τώρα προσπαθούν να ξεφορτωθούν οπλισμό
Ισχυρή αστυνομική δύναμη στα Βορίζια 24
Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το αιματοκύλισμα στα Βορίζια: «Άδειασε δύο γεμιστήρες προς τον κόσμο στην πλατεία, θα μπορούσαν οι νεκροί να είναι 20»
Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου επισήμανε ότι κατά το παρελθον έχουν γίνει πολλά περιστατικά μεταξύ των δύο οικογενειών - Σήμερα θα παραδοθεί η δικογραφία στον εισαγγελέα
Το αιματοκύλισμα στα Βορίζια