Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακιά γυναίκα, αυτή την κυρία πάνε να υποστηρίξουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη

«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την τραγωδία των Τεμπών, με τον υπουργό Υγείας να ανακοινώνει ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη (20.2.25) η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Άδωνι Γεωργιάδη κατηγορώντας τον για «προσωπική εμπλοκή» στην υπόθεση. «Σκούζει γιατί έχει προσωπική εμπλοκή στο έγκλημα, καθώς ήταν υπουργός Ανάπτυξης όταν επί υπουργίας του διατάχθηκε η εκταμίευση χρημάτων για το μπάζωμα από τον υφυπουργό του», δήλωσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις της προέδρου της «Πλεύσης Ελευθερίας» ως συκοφαντικές και ανυπόστατες, τονίζοντας πως, εάν βρεθεί οποιαδήποτε δική του εντολή σχετική με τη διαχείριση της τραγωδίας, είναι διατεθειμένος να δεχθεί ακόμα και ισόβια κάθειρξη.

«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή»

«Είναι προφανές ότι για αυτή την δήλωσή της την κυρία Κωνσταντοπούλου θα την πάω στα δικαστήρια. Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής (21.2.25).

  

 «Η χυδαιότητα αυτής της κυρίας, η γυναίκα αυτή είναι μια κακιά γυναίκα. Αντί να μου απαντήσει πολιτικά, βγαίνει και με συκοφαντεί. Βγαίνει και λέει χθες για τον μηχανοδηγό που σκοτώθηκε της εμπορικής αμαξοστοιχίας ότι “ο μηχανοδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας που ήταν εθελοντής στο γραφείο του Μητσοτάκη και αποδεδειγμένα κουβαλούσε εύφλεκτο υλικό”, κατηγορεί τον νεκρό. Αυτή την κυρία πάτε να υποστηρίξετε στο συλλαλητήριο. Αν είναι δυνατόν!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»

«Έχει ιδιοτελές συμφέρον, δεν έχει καμία ευαισθησία για τα παιδιά, δεν τη νοιάζουν αυτά καθόλου. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου, μην κοροϊδευόμαστε. Αυτή θα πανηγυρίζει την άλλη μέρα», επέμεινε ο υπουργός Υγείας.

«Η γυναίκα αυτή ως δικηγόρος έχει μηνύσει τους ιατροδικαστές, τους πυροσβέστες, τους αστυνομικούς, τους ανακριτές, τον εφέτη ανακριτή. Γιατί τους μηνύει όλους; Για να μην προχωρήσει η δίκη. Γιατί όσο η Ελλάδα μιλάει για τα Τέμπη ανεβαίνουν τα ποσοστά της», υποστήριξε.

Και πρόσθεσε: «Με την υπερασπιστική της τακτική όπως την κάνει τώρα, δικαστήριο για τα Τέμπη δεν θα ξεκινήσει ούτε σε 10 χρόνια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα πυρά Σαμαρά κατά κυβέρνησης: «Αν φύγουμε από την Κύπρο, θα πρόκειται για εθνικό ευτελισμό»
Ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι τυχόν αποχώρηση των ελληνικών δυνάμεων από τη Μεγαλόνησο μετά την κρίση στη Μέση Ανατολή θα συνιστούσε μήνυμα υποχώρησης απέναντι στην Τουρκία
Αντώνης Σαμαράς
23
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Αυξάνουμε τις ροές LNG από τις ΗΠΑ, μέσω Ελλάδας, προς ΝΑ Ευρώπη και Ουκρανία
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα συνδέει τις αυξημένες ροές υγροποιημένου φυσικού αερίου με την ενεργειακή και εθνική ασφάλεια, προαναγγέλλοντας επαφές σε Βουκουρέστι και Σόφια για τον «Κάθετο Διάδρομο»
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Κοντογεώργης: Κάθε εβδομάδα παράτασης του πολέμου, μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις σε ανάπτυξη και πληθωρισμό
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ απέκλεισε εκ νέου το σενάριο πρόωρων εκλογών και συνέδεσε την πορεία της οικονομίας με τη διάρκεια της κρίσης στη Μέση Ανατολή
Θανάσης Κοντογεώργης