Ελλάδα

Μαρία Καρυστιανού: Το παιδί μου δολοφονήθηκε – Κάποιοι με είπαν χαροκαμένη ντίβα

«Ο πόνος υπάρχει και θα υπάρχει μέχρι τη τελευταία στιγμή που θα κλείσω τα μάτια μου, δεν με ενοχλεί καθόλου»

Συγκλονίζει η Μαρία Καρυστιανού μιλώντας για την κόρη της Μάρθη, που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Η Μαρία Καρυστιανού στη συνέντευξη στην εκπομπή «Prime Time» του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στην κόρη της, Μάρθη, που έχασε τη ζωή της στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, με τα λόγια της να προκαλούν ανατριχίλα.

Αναφερόμενη στην προσωπικότητα της κόρης τόνισε πως πως «είχε πιο έντονη εφηβεία απ’ τον γιο μου, ενώ είχαμε και τον ίδιο χαρακτήρα και υπήρχε μία ένταση μεταξύ μας, πάντα σε φυσιολογικά πλαίσια. Μου έλεγε “θες να γίνω σαν κι εσένα αλλά όχι εγώ είμαι αλλιώτικη”. Ήθελα για ‘κείνη ότι θέλει κάθε γονιός να πετύχει στη ζωή της και να ‘ναι ευτυχισμένη. Είχαμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο».

Όπως δηλώνει η Μαρία Καρυστιανού δικαίωση θα είναι να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι του δυστυχήματος στα Τέμπη: «Το παιδί μου δολοφονήθηκε, ο αγώνας για τη δικαίωσή της είναι το κύριο.

Ο πόνος υπάρχει και θα υπάρχει μέχρι τη τελευταία στιγμή που θα κλείσω τα μάτια μου, δεν με ενοχλεί καθόλου. Η δικαίωση όμως είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μου».

Επίσης τόνισε: «Κάποιοι με είπαν χαροκαμένη ντίβα, τίτλος που μου δόθηκε χωρίς να τον έχω ζητήσει. Προσπαθώ να γίνω η φωνή της κόρης μου ακόμα και σε απλές φράσεις που μου τη θυμίζουν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη μητέρα του νεκρού παιδιού στο Παλαιό Φάληρο - Τα 3 σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές
Η ίδια διώκεται πλέον για ανθρωποκτονία ανηλίκου σε ήρεμη ψυχική κατάσταση - Τραγικές φιγούρες τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας που έγιναν μάρτυρες της απάνθρωπης συμπεριφοράς της μητέρας τους
Η μητέρα της 3χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Παλαιό Φάληρο