Ελλάδα

Βασίλης Καλογήρου: Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του – «Τέτοιες μέρες του 1985, ως δώρο ανεκτίμητο, σε κράτησα στην αγκαλιά μου για πρώτη φορά»

«Αυτό το υπέροχο δώρο πριν συμπληρωθούν σαράντα χρόνια, ο Κύριος θέλησε να το στείλει σε άλλη ουράνια αγκαλιά, εκεί που αλλιώς τα μετράνε τα χρόνια»

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η ανάρτηση της μητέρας του Βασίλη Καλογήρου, Σοφία Καλογήρου με αφορμή τα γενέθλια που θα γιόρταζε ο άτυχος 39χρονος ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 17 Φεβρυαρίου μετά την εξαφάνισή του στις 30 Δεκεμβρίου 2024 στη Λάρισα

Η Σοφία Καλογήρου, μητέρα του Βασίλη Καλογήρου η υπόθεση εξαφάνισης και τελικά θανάτου του στη Λάρισα έχει προκαλέσει πανελλήνιο ενδιαφέρον, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με τον αείμνηστο γιο της. 

Σε μία από αυτές, η ίδια κρατά στην αγκαλιά της ως βρέφος τον γιο της. «Τέτοιες μέρες του Μάρτη του ’85, ως δώρο ανεκτίμητο που μας έστειλε ο Θεός, σε κράτησα στην αγκαλιά μου για πρώτη φορά», γράφει στο κείμενο που συνοδεύει την ανάρτηση. 

«Και τώρα είσαι στη πιο γλυκειά αγκαλιά, στην αγκαλιά της Μάνας, της Μεγάλης Μάνας,της Παναγίας μας, την ΜΑΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Κι αυτό γλυκαίνει και γαληνεύει το πόνο της καρδιάς μου που την διαπερνάει η ρομφαία της απουσίας σου», σημειώνει.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Σοφίας Καλογήρου:

«Τέτοιες μέρες του Μάρτη του ’85, ως δώρο ανεκτίμητο που μας έστειλε ο Θεός, σε κράτησα στην αγκαλιά μου για πρώτη φορά.

Αυτό το υπέροχο δώρο πριν συμπληρωθούν σαράντα χρόνια, ο Κύριος θέλησε να το στείλει σε άλλη ουράνια αγκαλιά, εκεί που αλλιώς τα μετράνε τα χρόνια.

Δοξασμένο το Όνομά Του! Κύριος έδωκε, Κύριος αφείλετο..

“Ο Θεός λάθη δεν κάνει,” και ” με το Θεό δεν τσακωνόμαστε”, μας έλεγε ο Άγιος Γέροντας μας π.Κύριλλος, Βασίλη μου.

Και τώρα είσαι στη πιο γλυκειά αγκαλιά, στην αγκαλιά της Μάνας, της Μεγάλης Μάνας,της Παναγίας μας, την ΜΑΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Κι αυτό γλυκαίνει και γαληνεύει το πόνο της καρδιάς μου που την διαπερνάει η ρομφαία της απουσίας σου.

Γιατί ξέρω ότι εκεί, σ’ αυτή την ουράνια αγκαλιά, βρίσκεται ό,τι καλύτερο, ό,τι σπουδαιότερο, ό,τι ωραιότερο και στοργικό χάδι υπάρχει.

Σ’ ευχαριστώ Παναγία μου για την άνωθεν παρηγορία και συγχώρα με που σε στιγμές ανθρώπινης αδυναμίας, δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυα μου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ για τις καταγγελίες Κωνσταντοπούλού: «Διερευνάται το περιστατικό για τυχόν πειθαρχικές ή ποινικές ευθύνες των αστυνομικών»
«Η Ελληνική Αστυνομία παραμένει προσηλωμένη στην τήρηση της νομιμότητας, στη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και στην εφαρμογή των νόμων, με γνώμονα την προστασία των πολιτών και τη διαφάνεια σε όλες τις διαδικασίες».
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Μαρία Καρρά: Στον ανακριτή η χήρα του Γιώργου Τράγκα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος – Το βαρύ κατηγορητήριο
Ήδη ο γιος του Γιώργου Τράγκα, έχει δώσει συναίνεση έτσι ώστε το ποσό των 10.000.000 ευρώ, που αποτελούν τα χρέη προς το ελληνικό Δημόσιο, να αποδεσμευτούν - Τι λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος του Νίκος Αγαπηνός
Μαρία Καρρά / Γιώργος Τράγκας
«Δεν θα απαλλαγείς από εμάς» – Οι απειλές των Κινέζων στον σμήναρχο κατάσκοπο όταν τους είπε ότι θα βγει στη σύνταξη
Τυ έδωσαν μια κάρτα αναλήψεων, η οποία είχε εκδοθεί στο Χονγκ Κονγκ σε όνομα τρίτου - Με αυτή την κάρτα μπορούσε να κάνει αναλήψεις σε οποιοδήποτε ΑΤΜ ανά τον κόσμο
Ο Σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία
Νέα κατολίσθηση έκλεισε την παλαιά εθνική οδό Άρτας – Αμφιλοχίας, αποκομμένη οδικώς η Ήπειρος
Μετά το κλείσιμο της Ιόνιας Οδού λόγω κατολίσθησης και με τη νέα κατολίσθηση, η Ήπειρος έχει ουσιαστικά αποκοπεί στα δύο από την υπόλοιπη Ελλάδα, την ώρα που οι έντονες βροχοπτώσεις συνεχίζονται σε όλη τη Δυτική Ελλάδα
Κατολίσθηση στην παλιά εθνική οδό Αμφιλοχίας - Άρτας
Ο Παύλος ντε Γκρες απαντά για το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος: «Θέλω να προσφέρω στην χώρα μου, πολλά περνούν από το μυαλό μου»
«Είναι στο αίμα μου η πολιτική αλλά δεν είμαι πολιτικός», τόνισε - Τι είπε για τη σχέση του με τη Μαρί Σαντάλ και τα προβλήματα που καλείται να λύσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
Παύλος Ντε Γκρες 20