Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Όταν γύρισε στο κελί της, τα έσπασε όλα, έβριζε τους δικαστές και φώναζε πως είναι αθώα», λέει συγκρατούμενή της

«Θα δείτε τι θα πάθετε. Εγώ ήμουν καλή μάνα, είμαι αθώα, θα βάλω τους καλύτερους δικηγόρους»

Συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου, περιέγραψε σήμερα (19.03.2025) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πώς η καταδικασθείσα χθες σε δις ισόβια για τον θάνατο των παιδιών της Μαλένα και Ίριδα, γύρισε στο κελί της σε έξαλλη κατάσταση.

«Όταν γύρισε στο κελί της, τα έσπασε όλα, χτύπαγε τοίχους, έβριζε τους δικαστές ότι την δίκασαν άδικα γαι τα παιδιά της. Φώναζε “θα δείτε τώρα ποια είμαι, τώρα που θα πάω σε άλλες φυλακές θα δουν ποια είμαι”», είπε στην εκπομπή η συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Δεν καταλάβαινε τίποτα. Έβριζε και εμάς μας έλεγε “χαρήκατε που δικάστηκα.. με καταστρψατε”, την είχε πιάσει αμοκ. Φώναζε πως είναι αθώα», συνέχισε.

«Θα δείτε τι θα πάθετε. Εγώ ήμουν καλή μάνα, είμαι αθώα, θα βάλω τους καλύτερους δικηγόρους», φέρεται να είπε η γυναίκα από την Πάτρα, όπως ανέφερε η τρόφιμος.

Όπως μάλιστα σημείωσε, «εμείς χαρήκαμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι έχει φάει τα παιδιά της» είπε και πρόσθεσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «φτιαχνόταν και βαφόταν πριν πάει στο δικαστήριο για να τη βλέπει ο σύζυγος. Για α δούμε, τώρα θα βάψει ξανά ρίζα εκεί που θα πάει;».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου με ομόφωνη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου καταδικάστηκε χθες σε δις ισόβια για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας ανακοινώθηκε πως η μητέρα από την Πάτρα κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία κατά συρροή σε βάρος της 3,5 ετών Μαλένας και της έξι μηνών Ίριδας.

Το δικαστήριο ανακοίνωσε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για κάθε δολοφονία με την ποινή των διπλών ισοβίων να προστίθεται σε εκείνη που ήδη εκτίει η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο «ληστής με τα τατουάζ» και οι κατασκευαστές της βόμβας που εξερράγη στη Θεσσαλονίκη - Η 39χρονη άφησε τον μηχανισμό και γύρισε να τον ελέγξει
Η 39χρονη είχε σχέσεις με τον λεγόμενο «ληστή με τα τατουάζ», ο οποίος είχε συλληφθεί πριν 4 χρόνια κι είχε κλέψει την τράπεζα στη Μητροπόλεως, «χτύπημα» στο οποίο συμμετείχε και η νεκρή γυναίκα
Φωτογραφία από το σημείο της έκρηξης της βόμβας στη Θεσσαλονίκη 7
Βίντεο ντοκουμέντο με τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη της βόμβας στη Θεσσαλονίκη - Το ποινικό παρελθόν της 39χρονης και τα σενάρια των Αρχών
Οι Αρχές «ξεσκονίζουν» τις κάμερες και το κινητό της νεκρής γυναίκας, αναζητώντας απαντήσεις, για το αν το ΑΤΜ της τράπεζας ήταν ο στόχος ή αν η υπόθεση σχετίζεται με νέο αντάρτικο πόλης
Φωτογραφία από το σημείο της έκρηξης της βόμβας στη Θεσσαλονίκη 10
Βίντεο καταγράφει τις τελευταίες του στιγμές του 19χρονου φοιτητή στα Σπάτα - Το ντοκουμέντο που βρέθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια
Το βίντεο που είχαν οι αρχές στα εγκληματολογικά εργαστήρια καταγράφει το τραγικό τέλος της ζωής του νέου, και έχει διάρκεια λίγο μικρότερη της μίας ώρας
Ο φοιτητής που βρέθηκε νεκρός στα Σπάτα