Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 16 άτομα συνελήφθησαν σε μία ημέρα να οδηγούν χωρίς δίπλωμα

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες, Σάββατο

Στη σύλληψη 16 οδηγών που εντοπίστηκαν να οδηγούν χωρίς δίπλωμα οδήγησης προχώρησαν το Σάββατο (22.03.25) οι αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος των οδηγών σχηματίστηκαν δικογραφίες, οι οποίες και υποβλήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

Όπως επισημαίνει η αστυνομία, οι έλεγχοι των υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης θα συνεχιστούν, αποσκοπώντας στη διευκόλυνση και προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων, στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ για να τους κλέψει στα Γλυκά Νερά
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κατάλαβε την απάτη, αφού είχε πέσει ξανά θύμα εξαπάτησης, με αποτέλεσμα να κάνει ότι τον πιστεύει αλλά στην πραγματικότητα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία
Γλυκά Νερά
Νεαρός έβαλε το πίτμπουλ του να επιτεθεί σε 30χρονο για να τον ληστέψει στην Ομόνοια - «Με έριξε κάτω και το σκυλί με δάγκωνε»
Ο δράστης όταν εντόπισε τον 30χρονο ξεκίνησε να τον γρονθκοπεί, ενώ την ώρα που το θύμα ζήτησε βοήθεια εκείνος έδωσε εντολή στο σκυλί να επιτεθεί
Σκύλος
10