Κόσμος

Έρικ Τραμπ: Η χώρα που θα διαπραγματευτεί με τον πατέρα μου θα κερδίσει

Οι χρηματαγορές αντιδρούν με πανικό στους αυξημένους δασμούς που ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ

Δωρεάν συμβουλές μοιράζει ο Έρικ Τραμπ, ο γιος του πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ, στις χώρες που ταλανίζονται από τους δασμούς που επέβαλλε ο πατέρας του.

Το δασμολογικό καθεστώς που ανακοίνωσε χθες (02.04.2025) ο Ντόναλντ Τραμπ σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο, που ονομάστηκε «Ημέρα Απελευθέρωσης», οδήγησε χρηματιστήρια και το δολάριο σε πτώση – και εδώ είναι που επενέβη ο Έρικ Τραμπ.

Ξένοι σύμμαχοι και επιχειρηματικοί ηγέτες αντέδρασαν στη σαρωτική αλλαγή πολιτικής, δημοσιεύοντας δηλώσεις και αναρτήσεις στα social media με απειλές για αντίποινα μετά την ανακοίνωση του Ρεπουμπλικάνου.

Οι χρηματαγορές επίσης αντιδρούν με πανικό στους αυξημένους δασμούς που ανακοίνωσε ο Τραμπ.

«Δεν θα ήθελα να είμαι η τελευταία χώρα που θα προσπαθήσει να διαπραγματευτεί μια εμπορική συμφωνία με τον @realDonaldTrump», έγραψε σήμερα στο X το τρίτο παιδί και ο δεύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ, Έρικ προσθέτοντας: «Ο πρώτος που θα διαπραγματευτεί θα κερδίσει – ο τελευταίος θα χάσει απολύτως. Έχω δει αυτή την ταινία σε όλη μου τη ζωή…».

O Έρικ Τραμπ, το τρίτο παιδί και ο δεύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ, συνεργάζεται με τον πατέρα του εδώ και δεκαετίες. Ο 41χρονος είναι διαχειριστής και εκτελεστικός αντιπρόεδρος της επιχείρησης του πατέρα του, του Οργανισμού Τραμπ, τον οποίο διευθύνει μαζί με τον αδελφό του Ντόναλντ Τζούνιορ. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Daily Mail: Ο serial killer Zodiac και ο δολοφόνος της Black Dahlia είναι το ίδιο άτομο – Το μακάβριο σκίτσο που μοιάζει με ομολογία
Η Daily Mail επικαλείται τα στοιχεία ενός ερευνητή που αποκωδικοποίησε το σκίτσο που έκανε ο βασικός ύποπτος στο νεκροκρέβατό του - Είχε σχέσεις με την ηθοποιό πριν δολοφονηθεί και ακρωτηριαστεί
Black Dahlia
Τραμπ: «Τρομερό ότι δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες του Κλίντον από τον φάκελο του Επστάιν – Πάντα τα πηγαίναμε καλά, τον σέβομαι»
Ο Μπιλ Κλίντον κατηγόρησε το υπουργείο Δικαιοσύνης για «επιλεκτικές διαρροές» από τον φάκελο που αφήνουν υπονοούμενα χωρίς αποδείξεις
Μπιλ Κλίντον και Τζέφρι Επστάιν