Lifestyle

Απόστολος Λύτρας – Σοφία Πολυζωγοπούλου: Αναβλήθηκε για τις 6 Μαϊου η δίκη για τον ξυλοδαρμό της δικηγόρου

Ο Απόστολος Λύτρας έφτασε στο δικαστήριο με τη νυν σύντροφό του, Δώρα Παπαδοπούλου και η Σοφία Πολυζωγοπούλου συνοδευόταν από τον νέο της δικηγόρο, Νίκο Αλεξανδρή.

Στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών συναντήθηκαν η Σοφία Πολυζωγοπούλου και ο Απόστολος Λύτρας το πρωί της Παρασκευής (04.04.2025 στην δίκη για τον ξυλοδαρμό της δικηγόρου.

Τον περασμένο Ιούνιο η Σοφία Πολυζωγοπούλου είχε καταγγείλει τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα για κακοποίηση.

Ο γνωστός δικηγόρος έφτασε στο δικαστήριο με τη νυν σύντροφό του, Δώρα Παπαδοπούλου και η Σοφία Πολυζωγοπούλου συνοδευόταν από τον νέο της δικηγόρο, Νίκο Αλεξανδρή.

Η δίκη τελικά αναβλήθηκε για τις 6 Μαΐου λόγω παρέλευσης ωραρίου, δηλαδή ενώ έδωσαν το παρών οι δύο πλευρές, οι προηγούμενες υποθέσεις που δικάζονταν, καθυστέρησαν.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά…  «Επαναλαμβάνω την ήδη δηλωθείσα παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας λόγω της ηθικής βλάβης που έχω υποστεί από τις άδικες πράξεις που τέλεσε σε βάρος μου ο κατηγορούμενος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέτρος Ιακωβίδης: «Διαχειρίζομαι με χαμόγελο τις δύσκολες συνεργασίες, έχει τύχει να χαλαστώ αλλά όχι να διακόψω»
«Ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου σε μια συνεργασία θα 'χει και άλλα καλά και άλλα κακά. Πρέπει, να δέχεσαι τον άλλον έτσι όπως είναι», εξήγησε ο τραγουδιστής
Πέτρος Ιακωβίδης
Χρήστος Μάστορας: Αντιδράσεις με την εμφάνισή του σε προεκλογική εκδήλωση του Έντι Ράμα – «Δεν ήξερα πως υπήρχε πολιτικό κίνητρο»
«Βρέθηκα να εξαπατώμαι και να κατηγορούμαι σε ένα πολιτικό παιχνίδι που χαμένος είναι ο κόσμος για τον οποίο τραγουδώ», ανέφερε - Η ανάρτηση της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών
Χρήστος Μάστορας 5