Lifestyle

Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με μαγιό στο εξωτικό Μπαλί

Η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη και τις κόρες τους στο πανέμορφο Μπαλί της Ινδονησίας
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εντυπωσιακές φωτογραφίες με μαγιό από τις διακοπές της με τον Σάκη Τανιμανίδη στο Μπαλί «μοιράστηκε» η Χριστίνα Μπόμπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη και τις κόρες τους στο Μπαλί της Ινδονησίας, με τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της να διαδέχονται το ένα το άλλο και να είναι άκρως κολακευτικά για την εμφάνισή της.

Πλέον, η γνωστή influencer έχει επιστρέψει στην Αθήνα, συνεχίζει, όμως, να «ανεβάζει» φωτογραφίες από τις διακοπές της, αναπολώντας τις όμορφες στιγμές που έζησε.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

 

Την Πέμπτη (24.04.2025), η Χριστίνα Μπόμπα ανάρτησε μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με μαγιό στα πανέμορφα τοπία της Ινδονησίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η εξομολόγηση του Τζέισον Ντόνοβαν για τον χωρισμό του με την Κάιλι Μινόγκ: «Πίστευα ότι θα παντρευτούμε και θα κάνουμε παιδιά»
Στο νέο ντοκιμαντέρ «KYLIE», ο Αυστραλός ηθοποιός και τραγουδιστής μιλά με ειλικρίνεια για τη σχέση τους και αποκαλύπτει πως ονειρευόταν ένα κοινό μέλλον με την Κάιλι Μινόγκ
Ο Τζέισον Ντόνοβαν
Στην Αθήνα ο Γουίλεμ Νταφόε για την πρεμιέρα της ταινίας «The Birthday Party» – Στιγμιότυπα από την άφιξή του στο αεροδρόμιο
Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν σε επιλεγμένες τοποθεσίες της Κέρκυρας και της Αττικής το καλοκαίρι του 2024, ενώ η παγκόσμια πρεμιέρα έγινε στην Piazza Grande του Φεστιβάλ του Λοκάρνo
Γουιλεμ Νταφοε