Ελλάδα

Χανιά: Σκάφος τραυμάτισε στο πόδι 54χρονο ψαροντουφεκά

Το Λιμενικό έχει ήδη αρχίσει έρευνες για τον εντοπισμό του σκάφους που προκάλεσε τον τραυματισμό του 54χρονου ψαροντουφεκά

Παραλίγο τραγωδία νωρίτερα σήμερα (27.04.2025) στα Χανιά. Ένα σκάφος τραυμάτισε ψαροντουφεκά στα πόδια, περνώντας, κυριολεκτικά, από πάνω του.

Ακολουθώντας, όπως ο ίδιος διαβεβαιώνει, όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να είναι ορατός στα διερχόμενα σκάφη, ένας ψαροντουφεκάς 54 ετών βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τον κίνδυνο από το πουθενά, ενώ βρισκόταν στη νησίδα Λαζαρέτα, απέναντι από τα Χανιά.

Σύμφωνα με το patris.gr, θαλάσσιο σκάφος τον τραυμάτισε στα δάχτυλα των ποδιών, ευτυχώς χωρίς να προκαλέσει ακρωτηριασμό.

Ο άτυχος ψαροντουφεκάς κατάφερε να ειδοποιήσει τι συνέβη και να μεταφερθεί με άλλο σκάφος στην ακτή και με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Το Λιμενικό Σώμα έχει ήδη αρχίσει έρευνες για τον εντοπισμό του σκάφους που προκάλεσε τον τραυματισμό, σε μία προσπάθεια να πέσει φως στα ακριβή αίτια του περιστατικού και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πλημμύρισαν από τη βροχή οι αίθουσες του ειδικού σχολείου στο Ηράκλειο - Τι καταγγέλλουν γονείς και εκπαιδευτικοί
Πολύ σοβαρό είναι και το ζήτημα της έλλειψης στεγάστρου, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι τα παιδιά να είναι εκτεθειμένα στον ήλιο και τον χειμώνα στη βροχή
Πλημμύρισε ειδικό σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης
Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την πατροκτονία στη Γλυφάδα: Ακούσαμε «Παναγία μου βοήθα με» και μέσα σε 5 λεπτά τον αποτελείωσε
«Άφησαν έναν άνθρωπο με παρανοϊκή σχιζοφρένεια, τόσο πολύ βαριά διάγνωση, να κυκλοφορεί ελεύθερος και μόνο φροντιστή ίσως τον πατέρα του» λένε αυτόπτες μάρτυρες του φονικού
Ο 80χρονος πατέρας που έπεσε νεκρός από τα χέρια του γιου του
Έκρηξη στο εργοστάσιο «Βιολάντα»: «Η επιθεώρηση εργασίας είναι από την πρώτη στιγμή στον τόπο της τραγωδίας» δήλωσε ο Κώστας Καραγκούνης
«Η Πυροσβεστική και οι υπόλοιπες αρμόδιες Αρχές προβαίνουν σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για την διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος»
φωτιά - τρίκαλα