Ελλάδα

Γλυφάδα: Βίντεο ντοκουμέντο με τη δράση 26χρονου ληστή που «μπούκαρε» 3 φορές μέσα σε 2 ημέρες στην ίδια εταιρεία – «Σήκωσε» 130.000 ευρώ

Ο 26χρονος έχει ταυτοποιηθεί ως μέλος εγκληματικής ομάδας που από κοινού με δύο συνεργούς του διέπραττε διαρρήξεις από καταστήματα και εταιρίες σε περιοχές της Αττικής

Στα χέρια της ΕΛΑΣ «έπεσε» 26χρονος που «ξάφρισε» τα χρηματοκιβώτια κτηματομεσιτικής εταιρείας στη Γλυφάδα, «θησαυρίζοντας».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 26χρονος, που συνελήφθη δυνάμει εντάλματος για διακεκριμένες κλοπές, «μπούκαρε» τρεις φορές μέσα σε δύο ημέρες τον περασμένο Απρίλιο στην ίδια εταιρεία στη Γλυφάδα, αρπάζοντας συνολικά 130.000 ευρώ από χρηματοκιβώτια.

Σημειώνεται, ότι ο 26χρονος έχει ταυτοποιηθεί ως μέλος εγκληματικής ομάδας που από κοινού με δύο συνεργούς του διέπραττε διαρρήξεις από καταστήματα και εταιρίες σε περιοχές της Αττικής τα έτη 2023 και 2024. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αμαρουσίου και εξιχνιάστηκαν 23 περιπτώσεις.

Ακόμη, ο 26χρονος είχε ταυτοποιηθεί, ως μέλος συμμορίας που διέπραττε κλοπές από διαμερίσματα, επαγγελματικούς χώρους και δημόσιες Υπηρεσίες στην Αττική.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθησαν επιπλέον 61χρονος ημεδαπός και 23χρονη αλλοδαπή κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 9-5-2025 αστυνομικοί εντόπισαν τον 26χρονο και τον 64χρονο να κινούνται επιβαίνοντες σε όχημα στην περιοχή του Ασπροπύργου και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, δύο πτυσσόμενοι σουγιάδες, μαχαίρι τύπου στυλό και μικροποσότητες ναρκωτικών και τους οδήγησαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Πιο αναλυτικά, κατασχέθηκαν:

-πιστόλι,

-2- γεμιστήρες,

σκοπευτικό όπλου,

-18- φυσίγγια,

-συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (τέιζερ),

-σκελετός περιστρόφου,

-5- κροτίδες,

-2- ασύρματοι,

-σιδερογροθιά,

-σπαθί τύπου κατάνα,

-διαρρηκτικά εργαλεία,

-πλήθος κινητών τηλεφώνων και

-το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ.

Όπλα / Λεφτά

Όπλα / Λεφτά

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ ο 26χρονος οδηγείται σε Κατάστημα Κράτησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μεγάλη αναζωπύρωση στην Ιεράπετρα στα Φέρμα - 9 μποφόρ οι ριπές των ανέμων, απομακρύνθηκαν 5.000 τουρίστες
Δύσκολες οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες στην περιοχή μέχρι το πρωί της Παρασκευής - Μεγάλες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις - Τεράστιες δυνάμεις της πυροσβεστικής στην Ιεράπετρα
Μεγάλη φωτιά στην Ιεράπετρα
Ανανεώθηκε πριν 6 λεπτά
Τραγελαφικές ιστορίες στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Πτέρυγα μάχης έγινε ελαιώνας, η λίμνη Κάρλα χωράφι και περιοχές Natura βοσκοτόπια
Οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα σε σχέση το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ ξεπερνούν κάθε φαντασία, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα»
Βοσκοτόπια 23
Σε ρυθμούς καύσωνα από την Κυριακή - Στους 42°C θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος την επόμενη εβδομάδα
Η πιο δύσκολη μέρα θα είναι η Τετάρτη με τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε κάποιες περιοχές όπως στη Χαλκίδα θα αγγίξει τους 42 βαθμούς Κελσίου
Άνθρωποι στην παραλία