Ελλάδα

Νέα Χαλκηδόνα: «Κάναμε 3 παιδιά και χωρίσαμε, αυτό που συμβαίνει είναι τραγικό» λέει ο πρώην σύζυγος της 48χρονης που στραγγαλίστηκε

«Δεν ξέρω τίποτα εγώ, ό,τι ξέρω το έχω μάθει από την αστυνομία. Εγώ δεν γνώριζα τον πρώην σύντροφο»

Θρίλερ με την 48χρονη γυναίκα που βρέθηκε από τον γιο της στραγγαλισμένη πάνω στο κρεβάτι της στο διαμέρισμα τους στη Νέα Χαλκηδόνα, το απόγευμα της Παρασκευής (23.5.25).

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε στραγγαλισμό με την αστυνομία να αναζητά τον πρώην σύντροφο του θύματος.

Όπως δήλωσε η σπιτονοικοκυρά της 48χρονης βρήκε το θύμα με πρησμένα χείλη και χτύπημα στο πρόσωπο. Κατά την ίδια μαρτυρία, η γυναίκα είχε χωρίσει από τον πρώην σύντροφό της και εκείνος την πίεζε να τα ξαναβρούν.

«Δεν ξέρω τίποτα εγώ, ό,τι ξέρω το έχω μάθει από την αστυνομία. Εγώ είμαι ο πρώην σύζυγος την γυναίκας, δεν έχω πιστέψει αυτά που έχουν συμβεί», λέει στο newsit.gr ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, επίσης συριακής καταγωγής.

«Με αυτή την γυναίκα έχω κάνει τρία παιδια, χωρίσαμε όπως όλα τα ζευγάρια, αυτό που συμβαίνει είναι τραγικό. Εγώ δεν γνώριζα τον πρώην σύντροφο», τονίζει.

Η αστυνομία αναζητά τον πρώην σύντροφο του θύματος, που είναι και αυτός υπήκοος Συρίας, που φέρεται να είναι τοξικομανής και θεωρείται πρόσωπο κλειδί για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η 48χρονη ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια και είχε τρία παιδιά, εκ των οποίων το ένα είναι ΑμεΑ.

Πριν από τρία χρόνια, όλη η οικογένεια  βαφτίστηκε. Το ζευγάρι χώρισε και τα παιδιά έμεναν με τον πατέρα. Το σπίτι όπου έμενε η γυναίκα το γνώριζε μόνο ο 20χρονος γιος της, ο οποίος και την βρήκε νεκρή και ειδοποίησε την αστυνομία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση στο Χαλάνδρι, παρέσυρε τρία άτομα, αυτοτραυματίστηκε και εξαφανίστηκε από το σημείο - «Σκοτώστε με, μαχαιρώστε με» φώναζε ο οδηγός
Η Αστυνομία τον εντόπισε λίγο αργότερα και μεταφέρθηκε και αυτός στον νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» μαζί με τα τρία άτομα που τραυμάτισε
Χαλάνδρι
17