Lifestyle

Γιώργος Μαργαρίτης για τη δήλωση του Γιώργο Νταλάρα για τα μπουζούκια: «Μήπως το είπε πάνω στην πλάκα;»

Ο λαϊκός καλλιτέχνης έδωσε άλλη διάσταση στην πολυσυζητημένη δήλωση

Μία νέα συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Μαργαρίτης και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τη πολυσυζητημένη δήλωση του Γιώργου Νταλάρα για τα μπουζούκια που προκάλεσε αντιδράσεις στον χώρο του μουσικού πενταγράμμου.

Ο λαϊκός τραγουδιστής βρέθηκε το Σάββατο (07.06.2025) το πρωί στο πλατό της εκπομπής «Weekenders» και μίλησε για όλα στον Θανάση Πάτρα και τον Δημήτρη Πανόπουλο. Μάλιστα, όταν του ζήτησαν να απαντήσει στα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιώργος Μαργαρίτης θέλησε να δώσει μία άλλη διάσταση στο ζήτημα.

Συγκριμένα, αναρωτήθηκε μήπως ο συνάδελφό τους έκανε την εν λόγω δήλωση χάρην αστεϊσμού. 

«Πολίτες μπαίνουν στα μαγαζιά. Αυτή τη λέξη την είχε πει ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος, ο Υπουργός. Δεν το έχω ακούσει αυτό που έχει πει ο Γιώργος. Μήπως ο Γιώργος έκανε και την πλάκα του; Λέω μήπως το είπε πάνω στην πλάκα; Είναι πολιτισμός», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δήλωση του Γιώργου Νταλάρα στην εκπομπή «Start» ήταν η εξής: «Από πολύ μικρός έκανα προσπάθεια να πω το εξής. Ακούστε, υπάρχει μια παράδοση στη χώρα μας να βγαίνει ο κόσμος τις νύχτες, να γίνεται λιάρδα από το ποτό και να πηγαίνει το πρωί στη δουλειά του. Ποιος να πάει, όμως, στη δουλειά του το πρωί, όταν φεύγουν στις 7 από τα μαγαζιά; Να κάνουν τι; Τι είδους προσφορά στον πολιτισμό είναι αυτό; Τι είδους αισθητική θα έχει αυτό το πράγμα; Είδατε ποτέ τον Μίκη Θεοδωράκη ή τον Μάνο Χατζιδάκι να πάνε σε ένα νυχτερινό κέντρο και να δουλεύουν μέχρι τις 6:30 το πρωί; Πώς τα παντρεύετε αυτά;»..

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα