Ελλάδα

Αγρίνιο: Πεντάχρονοι έδειραν συμμαθητή τους σε νηπιαγωγείο – Του είχαν ζητήσει να βγάλει τα ρούχα του

Το νήπιο έχει αμυχές στο μέτωπο και σε άλλα σημεία του προσώπου του

Σοβαρό επεισόδιο σε νηπιαγωγείο στο Αγρίνιο το πρωί της Τρίτης (10/06/2025) είχε αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο ένας 5χρονος από… συμμαθητές του. 

Η μητέρα στο Αγρίνιο κατήγγειλε το περιστατικό στο sinidisi φανερά αναστατωμένη, αδυνατώντας να πιστέψει ότι λίγες ημέρες πριν χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι στο νηπιαγωγείο, το αγοράκι της βίωσε μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το νήπιο έχει αμυχές στο μέτωπο και σε άλλα σημεία του προσώπου του. Ανέφερε στη μητέρα του ότι του επιτέθηκαν πολλά παιδιά και ισχυρίστηκε ότι  νωρίτερα του είχαν ζητήσει «να βγάλει τα ρούχα του»!

Η μητέρα ειδοποιήθηκε γύρω στις 11 το πρωί από τη Διεύθυνση του νηπιαγωγείου για τον τραυματισμό και όταν πήγε να παραλάβει το παιδί της, όπως τόνισε, το βρήκε σε κακή κατάσταση.

Η ίδια σοκαρισμένη ρώτησε «ποιος το έκανε αυτό;» και σύμφωνα με τη μαρτυρία της, παιδιά της υπέδειξαν συγκεκριμένο μικρό μαθητή ο οποίος δεν μιλούσε και είχε κατεβασμένο κεφάλι.

Η μητέρα του 5χρονου σημείωσε ότι έστειλε φωτογραφικό υλικό στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και προτίθεται να κάνει επίσημη καταγγελία.

mathitis nipiagogeio mathitis nipiagogeio mathitis nipiagogeio

Το ερώτημα που τίθεται, όπως είπε χαρακτηριστικά, είναι κατά πόσο υπήρχε επίβλεψη από εκπαιδευτικό στο προαύλιο την ώρα του διαλείμματος οπότε και σημειώθηκε το περιστατικό και γιατί δεν αποτράπηκε η επιθετική συμπεριφορά που εκδηλώθηκε σε βάρος του παιδιού της.

Το δυσάρεστο περιστατικό είναι λογικό να προκαλεί προβληματισμό και καταδεικνύει την ανάγκη μεγαλύτερης ευαισθητοποίησης στο ζήτημα της ενδοσχολικής βίας ακόμα και από τη νηπιακή ηλικία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει ο παππούς του βρέφους που σκοτώθηκε στο δυστύχημα στον Βόλο το 2023 - «Όλοι παίρνουν ρούχα στα εγγόνια τους, εγώ κάθομαι στο μνήμα»
Αυτό που αγανάκτησε την οικογένεια ήταν μία τεχνική έκθεση στο δικαστήριο, που αναφέρει ότι ο οδηγός δεν έτρεχε ενώ πήγαινε με 104 χλμ/ ώρα υπό την επήρεια αλκοόλ
Βόλος
Συγκλονιστικό βίντεο με τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 52χρονου στο Ναύπλιο το 2024 - Όσα κατέθεσε το θύμα πριν καταλήξει
Ο 52χρονος όσο είχε τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με νοήματα, κατέθεσε μηνύσεις κατά των δύο ανδρών που τον χτύπησαν, αλλά και κατά της φίλης του και του ιδιοκτήτη του μπαρ, καθώς τους θεωρούσε ηθικούς αυτουργούς
Ναύπλιο
Ο εκτελεστής τηλεφώνησε στον εργοδότη του στην πρώτη απόπειρα δολοφονίας κατά του 68χρονου στη Φοινικούντα - «Αποκλείω οι 22χρονοι να το έκαναν μόνοι» λέει η ανιψιά
Αντιφάσεις προκύπτουν μετά από στην κατάθεσή του ο εργοδότη των 22χρονων και φίλου του ανιψιού του θύματος και στις τηλεφωνικές κλήσεις που εντοπίστηκαν στα κινητά των 22χρονων
Ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα
Νέες ταυτότητες: Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε πως διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας για την έκδοσή τους
Οι πολίτες μπορούν να προγραμματίζουν ηλεκτρονικά τα ραντεβού τους μέσω της σχετικής ενότητας στο gov.gr, επιλέγοντας την Υπηρεσία, την ημέρα και την ώρα που τους εξυπηρετεί
Περιπολικό
Γεμάτο λεφτά το πορτοφόλι του συνεργού της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα - Νέα μαρτυρία και βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή των 22χρονων
Η διαδρομή που ακολούθησαν οι 22χρονοι πριν το διπλό φονικό στο κάμπινγκ, τα 50αρικα στο πορτοφόλι του συνεργού και οι αντιφάσεις με το ερημικό σημείο στην Πιπερίτσα αναφορικά με κάποιον τρίτο ύποπτο
Φοινικούντα