Συμβαίνει τώρα:
Ελλάδα

Βίντεο από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Άνω Λιόσια: 17 συλλήψεις για ρευματοκλοπές και παραβάσεις του ΚΟΚ

Επιβλήθηκαν πρόστιμα σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου διαπιστώθηκαν παραβάσεις

Με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου και drones, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με άλλα τμήματα κατάφεραν να συλλάβουν 17 άτομα στα Άνω Λιόσια για πλήθος παραβάσεων, μέσα σε αυτές και ρευματοκλοπές.

Στην επιχείρηση που έγινε την Τετάρτη (18.06.2025) στα Άνω Λιόσια συμμετείχαν άνδρες της ΟΠΚΕ, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής, της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής. Κατά την έφοδο αποξηλώθηκαν από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ καλώδια που χρησιμοποιήθηκαν για ρευματοκλοπές και κατασχέθηκαν 5 ηχεία από σπίτια τα οποία είχε γίνει καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Συνολικά συνελήφθησαν 17 άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για -κατά περίπτωση- κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, διατάραξη κοινής ησυχίας, παρεμπόριο και οδήγηση χωρίς την απαιτούμενη άδεια ικανότητας, ενώ βεβαιώθηκε πλήθος παραβάσεων του Κ.Ο.Κ. για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, μη χρήση κράνους και ζώνης ασφαλείας, έλλειψη ΚΤΕΟ κ.α.

Την ίδια στιγμή έγινε έρευνα σε σπίτια που διατάρασσαν την κοινή ησυχία, όπου συνελήφθησαν 3 άτομα και κατασχέθηκαν 5 ηχεία υψηλής ισχύος ενώ έγινε και έλεγχος από ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διαπιστώθηκαν παραβάσεις.

Σε βάρος τους επιβλήθηκαν χρηματικά πρόστιμα ενώ ενημερώθηκαν συναρμόδιοι φορείς για τις δικές τους ενέργειες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα με τη συμπεριφορά του» λέει συγγενής του 17χρονου «μαϊμού» ελεγκτή στα λεωφορεία
Ο 17χρονος συνελήφθη σε γραμμή λεωφορείου στην Νοτιοανατολική Αττική και στην κατοχή του βρέθηκαν πλαστή κάρτα ελεγκτή, μπλοκ παραβάσεων, καθώς και ασύρματος
Αστικό λεωφορείο
4