Πολιτική

Δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ: Ονόματα από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έπιασε ο κοριός της ΕΥΠ

Η δικογραφία είναι από σήμερα προσβάσιμη στην αίθουσα 168 της Βουλής για τους βουλευτές όλων των κομμάτων

Αποσπάσματα από συνομιλίες που κατέγραψε ο «κοριός» της ΕΥΠ περιέχονται σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr στην δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η οποία είναι από σήμερα προσβάσιμη στην αίθουσα 168 της Βουλής για τους βουλευτές όλων των κομμάτων. 

Στα αποσπάσματα που εμπεριέχονται από συνομιλίες που κατέγραψε η ΕΥΠ στο πλαίσιο των νόμιμων επισυνδέσεων που ζητήθηκαν για τις ανάγκες της σχετικής έρευνας υπάρχουν ονόματα βουλευτών από τη Νέα Δημοκρατία και τουλάχιστον ενός από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ που φέρονται να ζητούσαν εξυπηρετήσεις για ψηφοφόρους παραγωγούς και κτηνοτρόφους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ αυτών είναι: οι «γαλάζιοι» Χρήστος Κέλλας (νυν υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Λάρισας), Χρήστος Μπουκώρος (Βουλευτής Μαγνησίας), Φάνης Παππάς (πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ και νυν βουλευτής Β Θεσσαλονίκης), ο Μάξιμος Σενετάκης (βουλευτής Ηρακλείου), ο Διονύσης Σταμενίτης (νυν υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Πέλλας), Τάσος Χατζηβασιλείου ( νυν υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Σερρών) ο Θεόφιλος Λεονταρίδης (βουλευτής Σερρών) ο βουλευτής Γρεβενών Θανάσης Σταυρόπουλος και από το ΠΑΣΟΚ ο Φραγκίσκος Παρασύρης (βουλευτής Ηρακλείου) και από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Κόκκαλης (βουλευτής Λάρισας).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επιχείρηση επαναπροσέγγισης της μεσαίας τάξης μέσω ΔΕΘ – Πακέτο μέτρων ακόμα και 2 δισ. ευρώ
Με τις ανακοινώσεις, το Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκει να εκπέμψει ένα μήνυμα επανεκκίνησης και παράλληλα ένα μήνυμα ότι η επιστροφή του μερίσματος στους πολίτες είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση
O Κυριάκος Μητσοτάκης 5
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει το «πακέτο» της ΔΕΘ: Στο τραπέζι ρυθμίσεις για ενοίκια, φορολογία και «προσωπική διαφορά» συνταξιούχων
Ο Κ. Μητσοτάκης θα δώσει έμφαση και στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση της θέσης της χώρας στη διεθνή «σκακιέρα», όπως και για την αμυντική θωράκιση της χώρας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 135
Άδωνις Γεωργιάδης για τις παράνομες συνταγογραφήσεις: Καμία τέτοια παράνομη συμπεριφορά δεν έχει θέση στο ΕΣΥ
«Έχουμε δώσει και δίνουμε διαρκώς οδηγίες στους ιατρούς του ΕΣΥ να προσέχουν την μυστικότητα των κωδικών τους, για το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης»
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 4