Πολιτική

Προανακριτική: Στις 7 Ιουλίου καταθέτει ο Κώστας Καραμανλής

Η κατάθεσή του μπορει να είναι είτε δια ζώσης είτε με Υπόμνημα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της συνεδρίασης της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της ενδεχόμενης τέλεσης του πλημμελήματος της παράβασης καθήκοντος από τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή σχετικά με την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών συνεδριάζει σήμερα κεκλεισμένων των θυρών η Επιτροπή.

Με απόφαση της πλειοψηφίας αποφασίσθηκε να ακολουθηθούν οι διαδικασίες της προηγούμενης Προκαταρκτικής Επιτροπής που αφορούσε τον πρώην υφυπουργό Χρ. Τριαντόπουλο. Επίσης, ορίσθηκε τη Δευτέρα 7 Ιουλίου να κληθεί στην Επιτροπή για να καταθέσει ο ελεγχόμενος πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνος Αχ. Καραμανλής, όπου μπορεί η κατάθεσή του να είναι είτε δια ζώσης είτε με Υπόμνημα.

Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία απέρριψε τα αιτήματα των κομμάτων της Αντιπολίτευσης να μην ακολουθηθούν συνοπτικές διαδικασίες εργασιών και ζήτησαν ενδελεχή εξέταση μαρτύρων. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες απορρίφθηκε και το αίτημα να χορηγηθεί αντίγραφο της δικογραφίας σε κάθε κοινοβουλευτική ομάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Υπουργικό συμβούλιο την Τρίτη υπό τον Μητσοτάκη – Στο τραπέζι ισότητα αμοιβών, Ταμείο Ανάκαμψης και ξένες επενδύσεις
Στις 11.00 στο Μέγαρο Μαξίμου η συνεδρίαση - Η ατζέντα περιλαμβάνει ακόμη Τεχνητή Νοημοσύνη, νέα ΚΑΠ, αεροδρόμιο Καλαμάτας και επαναδιορισμό Στουρνάρα
Κυριάκος Μητσοτάκης