Ελλάδα

Πάτρα: «Τα σημάδια στην πλάτη του 10χρονου δεν προκλήθηκαν από κακοποίηση» αποκαλύπτει η 2η ιατροδικαστική έκθεση

Οι πληγές στην πλάτη του 10χρονου φαίνεται πως προκλήθηκαν από την τριβή του σε κάποιο καρεκλάκι

Τέλος στο θρίλερ με την υπόθεση του 10χρονου παιδιού από την Πάτρα, στην πλάτη του οποίου βρέθηκαν πολλά σημάδια, έβαλε σήμερα (02.07.2025) η δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση.

Ο γιατρός στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Πάτρας που εξέτασε τον 10χρονο, κατήγγειλε πως τα σημάδια στην πλάτη του μπορεί να προκλήθηκαν από κακοποίηση και έτσι το παιδί αμέσως υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση με σκοπό να αποσαφηνιστούν τα αίτια των πληγών του.

Στην πρώτη ιατροδικαστική εξέταση φάνηκε πως το παιδί δεν είχε κακοποιηθεί αλλά οι αρχές διέταξαν να γίνει και δεύτερη εξέταση ώστε να είναι σίγουροι για τη φύση των τραυμάτων.

Έτσι και η δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως τα σημάδια αυτά δεν προκλήθηκαν από κακοποίηση αλλά από την τριβή του είτε σε κάποια καρέκλα είτε σε κάποιο άλλο έπιπλο καθώς φέρει σοβαρά προβλήματα υγείας, αναφέρει η εκπομπή «Live You» του ΣΚΑΪ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
27χρονος πήγε να καταγγείλει ληστεία στη Θεσσαλονίκη και βρέθηκε να δικάζεται γιατί έκλεισε ερωτικό ραντεβού με ανήλικη
Ο 27χρονος έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν και, μεταξύ άλλων, πριν απο λίγα χρόνια κατηγορήθηκε για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, σωματική βλάβη και πορνογραφία ανηλίκων
Περιπολικό της ΕΛΑΣ