Ελλάδα

Εξαφανίστηκε 13χρονος από δομή φιλοξενίας στον Άλιμο

Ένας 13χρονος εξαφανίστηκε από δομή φιλοξενίας στον Άλιμο το απόγευμα της Κυριακής (06/07/2025) σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα για την εξαφάνιση του ανηλίκου στον Άλιμο και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς ενδεχομένως να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Αρμανίκ Ντ. έχει ύψος 1,80 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είναι άγνωστο τι φορούσε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η πρώτη αντίδραση του ανιψιού του ιδιοκτήτη κάμπινγκ όταν συνελήφθη - Νέα ανατροπή με τον «εκτελεστή» του διπλού φονικού στη Φοινικούντα
Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ανιψιός και ο εργοδότης να είχαν ως κίνητρο οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα - Ο 22χρονος «συνεργός» φέρεται να είναι τελικά εκείνος που πυροβόλησε τους άνδρες στο κάμπινγκ
Ο 33χρονος ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ που δολοφονήθηκε στην Φοινικούντα
Επτά κλινικές στην Ελλάδα έλαβαν το σπέρμα του Δανού δότη με το γονίδιο καρκίνου – Εντοπίστηκαν 4 περιπτώσεις φορέων
Γονείς κατηγορούν τα κέντρα γονιμότητας για εγκληματική αμέλεια, καθώς δεν τους ενημέρωσαν για τον τεράστιο κίνδυνο από το σπέρμα του συγκεκριμένου δότη
Γονιμοποίηση 5