Κόσμος

Εμανουέλ Μακρόν: Η ντροπιαστική στιγμή που η Μπριζίτ αρνείται να του δώσει το χέρι ενώ κατεβαίνει από το αεροπλάνο

Το πρώτο ζεύγος της Γαλλίας έζησε ένα ακόμα viral επεισόδιο - Το ψυχρό κλίμα ανάμεσά τους είναι ολοφάνερο

Το μετέωρο… χέρι του Εμανουέλ Μακρόν! Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του παρακάτω βίντεο, όπου ο Γάλλος πρόεδρος κατά την αποβίβαση  εκείνου και της συζύγου του από το αεροπλάνο τείνει χείρα βοηθείας προς την Μπριζίτ Μακρόν ενώ εκείνη κατεβαίνει τη σκάλα και «τρώει» ένα μεγαλοπρεπέστατο σνομπάρισμα.

Ο Εμανουέλ Μακρόν, έζησε σήμερα (08.07.2025) μία ακόμη ντροπιαστική στιγμή από τη Μπριζίτ Μακρόν – ποιος θα ξεχάσει το viral «προεδρικό» χαστούκι κατά την έλευσή τους στη Νοτιοανατολική Ασία – όταν της προσέφερε το χέρι του προκειμένου να τη βοηθήσει να κατέβει τη σκάλα του αεροπλάνου κατά την άφιξή τους στη Βρετανία.

Το προεδρικό ζεύγος «προσγειώθηκε» στο αεροδρόμιο RAF Northolt στο δυτικό Λονδίνου όπου τους υποδέχθηκαν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα της Ουαλίας- κοινώς η Κέιτ Μίντλετον.

Καθώς η σύζυγός του κατέβαινε τα σκαλιά προς τους βασιλείς που περίμεναν, οι οποίοι υποδέχονταν το ζευγάρι εκ μέρους του βασιλιά Καρόλου, ο πρόεδρος άπλωσε το χέρι του – αλλά εκείνει φάνηκε να το αγνοεί, κρατώντας το κιγκλίδωμα καθώς κατέβαινε – αφήνοντάς τον να αφήσει αμήχανα το χέρι του, πριν δώσει ένα χειροφίλημα στην Κέιτ Μίντλετον.

Λίγα λεπτά αργότερα, το πρώτο ζευγάρι της Γαλλίας επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και αναχώρησε από τη βάση – οι δυο τους ήταν κάπως «παγωμένοι» με την Μακρόν να στρέφει το ενδιαφέρον της στο κινητό της τηλέφωνο.

Ο Εμανουέλ Μακρόν με τη σύζυγό του και τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας
Ο Εμανουέλ Μακρόν με τη σύζυγό του και τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας / JUSTIN TALLIS /Pool via REUTERS

Κι αυτό ενώ ακόμα δεν έχει κοπάσει η θύελλα που προκλήθηκε τον περασμένο Μάιο όταν έγιναν παγκόσμιο θέμα, λίγο πριν αποβιβαστούν από αεροπλάνο στο Βιετνάμ.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον υποδέχονται τους Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν
Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον υποδέχονται τους Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν / Geoff Pugh/ Pool via REUTERS

Σε βίντεο, όταν οι Μακρόν έφτασαν στο Ανόι του Βιετνάμ φαίνεται κάποιος ένστολος να ανοίγει την πόρτα του αεροσκάφους και να αποκαλύπτει τον πρόεδρο, ντυμένο με κοστούμι, να μιλάει σε κάποιον μη ορατό.

Τότε εμφανίζονται τα χέρια της Μπριζίτ Μακρόν που απλώνονται και τον σπρώχνουν μακριά. Το ένα καλύπτει το στόμα του και μέρος της μύτης του, ενώ το άλλο το πηγούνι του.

Ο Γάλλος ηγέτης αναδιπλώθηκε, στρέφοντας το κεφάλι του μακριά. Στη συνέχεια, προφανώς συνειδητοποιώντας ότι τον έβλεπε η κάμερα, χαμογέλασε, κάνοντας ένα μικρό νεύμα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μεγάλος σεισμός 7,4 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες - Προειδοποίηση για τσουνάμι 3 μέτρων, εκκενώνονται παραθαλάσσιες περιοχές
Πολλαπλοί μετασεισμοί, μέχρι στιγμής ένας μεγέθους 5,9 και ένας 5,6 Ρίχτερ, έχουν πλήξει την περιοχή - Οι κάτοικοι επτά παραθαλάσσιων επαρχιών καλούνται να εκκενώσουν τις περιοχές τους
Σεισμός στις Φιλιππίνες
Το κόλλημα του Τραμπ με το Νόμπελ Ειρήνης και το «φάντασμα» του Ομπάμα
Σήμερα ανακοινώνεται ο νικητής του βραβείου, μία μέρα μετά τη συμφωνία Ισραήλ και Χαμάς - Οι υποψηφιότητες παραμένουν μυστικές για 50 χρόνια - Πίεση και τηλεφωνήματα Τραμπ στο παρά πέντε της ανακοίνωσης
Ντόναλντ Τραμπ
Η επόμενη μέρα μετά την εκεχειρία στην κατεστραμμένη Γάζα: Οι «εύθραυστες» ισορροπίες μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και ο «ειρηνοποιός» Τραμπ
Η ανθρωπιστική κρίση εξακολουθεί να υφίσταται στη Γάζα - Πάνω από δύο εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εκτοπιστεί, ενώ δεκάδες χιλιάδες παιδιά υποφέρουν από υποσιτισμό
Λωρίδα της Γάζας 3
Το Ισραήλ δεν θα αποφυλακίσει τον «Μαντέλα της Παλαιστίνης» – Αναφορές ότι αφαιρέθηκε το όνομα του Μπαργούτι από τη λίστα ανταλλαγής κρατουμένων
Η εκπρόσωπος της ισραηλινής κυβέρνησης, δήλωσε ότι ο Παλαιστίνιος ηγέτης, Μαρουάν Μπαργούτι, δεν περιλαμβάνεται στις λίστες του Νετανιάχου με τους Παλαιστίνιους κρατούμενους που θα απελευθερωθούν
Μαρουάν Μπαργκούτι