Επιχειρήσεις

Η Praktiker Hellas περνά στην Paval Holdings

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται μέσα στη μέρα

Η Praktiker Hellas φαίνεται μετά από 11 χρόνια να αλλάζει ιδιοκτήτη, καθώς πληροφορίες θέλουν να πωλείται στη ρουμανική Paval Holdings. 

Η ρουμανική Paval Holding προχωρά στην απόκτηση της αλυσίδας Praktiker, μετά από συμφωνία στην οποία κατέληξε με τον καναδικό επενδυτικό όμιλο Fairfax κι ενώ το προηγούμενο διάστημα είχαν εμφανιστεί αρκετοί ενδιαφερόμενοι.

Η συμφωνία θεωρείται ιδιαίτερα σύνθετη, ωστόσο αποφέρει σημαντικές υπεραξίες για τη Fairfax, η οποία αποεπενδύει από την Praktiker, έχοντας αποκομίσει σημαντικά οφέλη από τη συμμετοχή της. Παράλληλα, αποτελεί αναγνώριση της θετικής δουλειάς που έκανε η διοικητική ομάδα της Praktiker τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας την εταιρεία σε σταθερή ανάπτυξη. 

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ημέρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
2.000 δέντρα σε Χίο και Βόρεια Εύβοια: Πρωτοβουλία του φυσικού μεταλλικού νερού BΙΚΟΣ για την αποκατάσταση περιοχών μετά τις πυρκαγιές
Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ επενδύει συνειδητά σε πρωτοβουλίες που  αποσκοπούν σε απτά αποτελέσματα για τη φύση και τις τοπικές κοινωνίες
Ο περιβαλλοντικός οργανισμός we4all σε συνεργασία με την ΒΙΚΟΣ