Ελλάδα

Ηράκλειο: Έτρεχαν ξυπόλητες μέσα στο βράδυ για να γλυτώσουν από τον πατέρα τους

Στον καβγά μπήκε στη μέση και η σύζυγος προκειμένου να προστατέψει τα παιδιά της, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί και εκείνη από το σύζυγο της

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο καθώς δυο ανήλικα κορίτσια με τη μητέρα τους έτρεχαν ξυπόλητες το βράδυ της Τετάρτης (16/07/2025) σε περιοχή του Πόρου για να γλιτώσουν από τον πατέρα τους και σύζυγο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patris το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας έγινε την Τετάρτη, όταν ο άνδρας, Αλβανικής καταγωγής, επέστρεψε στο σπίτι του τύφλα στο μεθύσι και άρχισε να δέρνει τα δύο ανήλικα παιδιά του, 16 και 14 ετών.

Στον καβγά μπήκε στη μέση και η σύζυγος προκειμένου να προστατέψει τα παιδιά της, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί και εκείνη από το σύζυγο της.

Κατά την διάρκεια του καβγά μεταξύ του ζευγαριού, το 16χρονο κορίτσι βγήκε στο μπαλκόνι και άρχιζε να καλεί σε βοήθεια.

Οι γείτονες, που άκουσαν τις εκκλήσεις για βοήθεια, κάλεσαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο.

Εντωμεταξύ, η μητέρα με τα δύο παιδιά προκειμένου να ξεφύγουν από τα χέρια του, αναγκάστηκαν να φύγουν ξυπόλητες από το σπίτι για να τις εντοπίσουν οι άνδρες του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος λίγη ώρα αργότερα αφού είχαν συλλάβει τον άνδρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το παιδί μας χάθηκε» - Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του 34χρονου δύτη που πνίγηκε στο «Πηγάδι του Διαβόλου»
Φως για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του δύτη αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, καθώς και η εξέταση του καταδυτικού εξοπλισμού που χρησιμοποιούσε τη μοιραία στιγμή
Βουλιαγμένη: «Το παιδί μας χάθηκε» – Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του 34χρονου δύτη που πνίγηκε στο «Πηγάδι του Διαβόλου»
«Κρύο, βροχές ακόμα και χιόνια στα ορεινά φέρνει ο Απρίλιος» λέει ο Κολυδάς - Θερμοκρασίες σε ελεύθερη πτώση την επόμενη εβδομάδα
Ο γνωστός μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς, έκανε μια ανάρτηση για τον καιρό των επόμενων ημερών σημειώνοντας πως: «Από σήμερα το βράδυ και από τα δυτικά, ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει σταδιακά»
Βασίλης Παπαδόπουλος
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί
Ενώ ο καιρός δεν είναι τόσο απαγορευτικός, οι ίδιοι έχουν αποκλειστεί στη Γαύδο και κανείς δεν τους έχει απαντήσει υπεύθυνα για το πότε θα είναι σε θέση να αναχωρήσουν αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί