Κόσμος

Βρετανία: Κολομβιανός πορνοστάρ δολοφόνησε και τεμάχισε γκέι ζευγάρι – Μετά το έγκλημα τραγουδούσε και χόρευε

Την ημέρα των φόνων, ο δολοφόνος έψαξε στο διαδίκτυο: «Σε ποιο σημείο του κεφαλιού ένα χτύπημα μπορεί να αποβεί θανατηφόρο»

Ένοχος κρίθηκε σήμερα (21.07.2025) από δικαστήριο της Βρετανίας ένας κολομβιανός πορνοστάρ για τη δολοφονία ενός γκέι ζευγαριού, τα άψυχα σώματα των οποίων αφού διαμέλισε, τα έβαλε σε βαλίτσες και τις πέταξε στη γέφυρα Clifton Suspension Bridge.

Ο 35χρονος Yostin Andres Mosquera, μαχαίρωσε χωρίς έλεος τον 62χρονο Alberto Alfonso– τον αποτελείωσε αφού του έκοψε το λαιμό κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης, λίγες ώρες μετά τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 71χρονου συντρόφου του Paul Longworth στις 8 Ιουλίου του 2024 στο διαμέρισμά τους στην Scotts Road, Shepherd’s Bush, δυτικά του Λονδίνου.

Καθώς ο Alfonso αιμορραγούσε στο πάτωμα, ο δολοφόνος άρχισε να τραγουδάει και να χορεύει πριν πάει στον υπολογιστή των θυμάτων του, συνδεθεί στον τραπεζικό του λογαριασμό και να κάνει ανάληψη με την κάρτα τους.

Σε μια προσπάθεια να καλύψει τα ίχνη του, τους αποκεφάλισε και έκρυψε τα κεφάλια τους σε καταψύκτη στο σπίτι των θυμάτων, όπου έμενε μαζί τους.

Τα δυο θύματα: Paul Longworth και Albert Alfonso
Τα δυο θύματα: Paul Longworth και Albert Alfonso/ Φωτογραφία: Met Police

Οι φρικιαστικές δολοφονίες αποκαλύφθηκαν όταν οι βαλίτσες βρέθηκαν στην εμβληματική γέφυρα στις 10 Ιουλίου του περασμένου έτους. Το ασημένιο μπαούλο είχε μια ετικέτα που το συνέδεε με μια διεύθυνση στην Scotts Road, όπου η αστυνομία βρήκε τα κεφάλια στον καταψύκτη.

Ο Mosquera, γνώρισε τον Alfonso μέσω διαδικτύου και διατηρούσαν σεξουαλικές σχέσεις με τον Longworth να το γνωρίζει και να το αποδέχεται. 

Οι τρεις άνδρες έγιναν φίλοι, το ζευγάρι επισκέφθηκε τον Mosquera στην Κολομβία και τον έφεραν επανειλημμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο για να μείνει μαζί τους.

Σε μία από τις επισκέψεις του Κολομβιαανού – ο οποίος πρωταγωνιστούσε σε ταινίες πορνό για πάνω από μία δεκαετία– άρχισε ξεκάθαρα να σχεδίαζει την εξόντωσή τους αφού – όπως προδίδει το ιστορικό αναζήτησής του στο διαδίκτυο – την ημέρα των φόνων, έψαξε: «Σε ποιο σημείο του κεφαλιού ένα χτύπημα μπορεί να αποβεί θανατηφόρο».

Η Εισαγγελία ανέφερε στη δίκη ότι πίσω από τις δολοφονίες υπήρχαν οικονομικά κίνητρα, καθώς ο 35χρονος προσπάθησε επανειλημμένα να βρει την αξία του ακινήτου του ζευγαριού και έκλεψε χρήματα από τον Αλφόνσο μετά τη δολοφονία του.

@itvnews Footage shows 35-year-old Yostin Andres Mosquera struggling with a suitcase, containing body parts, which he dumped near Clifton Suspension Bridge. He’s now been found guilty of murdering Albert Alfonso and Paul Longworth in July last year. #itvnews ♬ original sound – itvnews

Στις 8 Ιουλίου 2024, ο Mosquera σκότωσε τον Longworth χτυπώντας τον με ένα σφυρί, σπάζοντας το κρανίο του, πριν κρύψει το πτώμα του σε ένα καναπέ-κρεβάτι.

Εκείνο το βράδυ, κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής με τον Alfonso, ο Mosquera τον μαχαίρωσε – Η νεκροψία αποκάλυψε 22 μαχαιριές.

Σύμφωνα με το skynews, αυτό που δεν γνώριζε τότε ο 35χρονος είναι ότι το έγκλημά του καταγράφηκε από κάμερες που ο Αλφόνσο είχε τοποθετήσει στο δωμάτιό του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκάνδαλο-μαμούθ στην πολεοδομία του Μιλάνου: Χτίζανε ουρανοξύστες με υπεύθυνες δηλώσεις αντί για άδειες
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, για την οικοδόμηση μοντέρνων «πύργων» αρκούσε μια απλή έγκριση της επιτροπής του δήμου - Ξύπνησαν μνήμες από την διαβόητη επιχείρηση «Καθαρά Χέρια» της δεκαετίας του ’90
Ουρανοξύστης Bosco Verticale Μιλάνο
Στους 27 οι νεκροί από τη συντριβή αεροσκάφους στο Μπαγκλαντές, τα 25 παιδιά - Η Τρίτη κηρύχθηκε μέρα εθνικού πένθους
Φοιτητές υπέστησαν πολύ σοβαρά εγκαύματα, 25 παιδιά και ο πιλότος είναι οι 26 από τους 27 επιβεβαιωμένους νεκρούς, ενώ ο επικεφαλής της μεταβατικής κυβέρνησης κήρυξε ημέρα εθνικού πένθους
Μέλη της Πολεμικής Αεροπορίας του Μπαγκλαντές ερευνούν το σημείο μετά τη συντριβή εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας σε κτίριο που ανήκει στην πανεπιστημιούπολη του Milestone School and College, στη Ντάκα του Μπαγκλαντές.
Πατέρας κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 9χρονη Ελληνοκαναδή κόρη του και πέταξε το πτώμα της σε λίμνη στη Νέα Υόρκη
Ο πατέρας της μικρής Μελίνας δήλωσε στις αρχές την εξαφάνισή της, ενώ λίγες ώρες μετά το παιδί εντοπίστηκε νεκρό στις όχθες της λίμνης George στη Νέα Υόρκη
Η 9χρονη Μελίνα Γαλάνη Φρατόλιν και ο πατέρας της, Λουτσιάνο Φρατόλιν που κατηγορείται για τον φόνο της