Ελλάδα

Τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό: Νεκρός 40χρονος μετά από μετωπική σύγκρουση

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο 40χρονος οδηγός, διεκομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε ένας άνδρας 40 ετών τα ξημερώματα της Τετάρτης (23.07.2025) στην Εγνατία Οδό στο ύψος Σερρών.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στη 1.15 τα ξημερώματα της Τετάρτης στο 70,5 χιλιόμετρο του Κάθετου Άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Προμαχώνα στο ύψος του Καμαρωτού.

Ολα έγιναν όταν ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 59χρονος και κινούνταν αντίθετα επί της Εγνατίας Οδού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 40χρονος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο 40χρονος οδηγός, διεκομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 59χρονος οδηγός συνελήφθη για τα αδικήματα της επικίνδυνης οδήγησης και της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αττική Οδός: Την Παρασκευή θα δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα που είχε κλείσει για να συντηρηθεί η σήραγγα στα Άνω Λιόσια
Βέβαια θα συνεχιστούν ορισμένες εργασίες και μετά την ερχόμενη Δευτέρα, συνεπώς, θα συνεχίσουν να κλείνουν μία ή δύο λωρίδες κυκλοφορίας κυρίως τις νυχτερινές ώρες
αττική οδός