Πολιτική

«Η δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο τείνει να μιμηθεί τα Όσκαρ» λέει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

«Συνειδητά δεν συμμετείχα στην φετινή εκδήλωση "δημοσίων σχέσεων" γνωρίζοντας εγγράφως στην Προεδρία την απόφασή μου»

Με την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ παρομοίωσε τη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ο βουλευτής της Χίου του ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Μιχαηλίδης.

Με ανάρτησή του στο Facebook σήμερα Παρασκευή (25.7.25), μία ημέρα μετά τη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την 51η επέτειο της Μεταπολίτευσης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «ανούσια, άνευρη δεξίωση», η οποία, όπως επισημαίνει, τείνει να μιμηθεί την τελετή απονομής των Όσκαρ.

 «Η 24η Ιουλίου 1974 είναι εξαιρετικά σημαντική μέρα για την ιστορία του Έθνους μας, όχι υποδεέστερη άλλων οροσήμων για την Δημοκρατία. Εντούτοις, τα μηνύματα που επιβάλλεται να εκπέμπει η Πολιτεία για αυτή την σημαντική επέτειο περιορίζονται, δυστυχώς κάθε χρόνο, σε μια ανούσια, άνευρη, δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο η οποία τείνει να μιμηθεί την τελετή απονομής Oscar», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Σταύρος Μιχαηλίδης.

 

«Συνειδητά δεν συμμετείχα στην φετινή εκδήλωση “δημοσίων σχέσεων” γνωρίζοντας εγγράφως στην Προεδρία την απόφαση μου. Χρόνια πολλά Ελλάδα ελεύθερη και Δημοκρατική!», επισημαίνει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα Πολάκη - Παπαθανάση στη Βουλή για τον Πιερρακάκη στο Eurogroup: «Θα γίνει πιο μισητός και από τον Ντάισελμπλουμ», «εσείς χειροκροτούσατε τον Βαρουφάκη»
Η επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή του υπουργού Εθνικής Οικονομίας στην προεδρία του Eurogroup προκάλεσε το «καρφί» του αναπληρωτή υπουργού
Ο Παύλος Πολάκης 6
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά στους αγρότες: Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα, μελετάμε επιπλέον μέτρα ενίσχυσης
«Τα μπλόκα δεν υπηρετούν τα αιτήματα των αγροτών. Αντίθετα, τα υπονομεύουν», υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας πως η εξυγίανση του ΟΠΕΚΕΠΕ ξεβολεύει αρκετούς
Κυριάκος Μητσοτάκης 152
Live η συζήτηση στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό 2026
Η συζήτηση αναμένεται να ολοκληρωθεί το βράδυ της Τρίτης με τις παρεμβάσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, των αρχηγών των κοινοβουλευτικών ομάδων και την τελική ονομαστική ψηφοφορία
Αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής