Ελλάδα

Τραγουδιστής στη Νέα Αγχίαλο πάρκαρε παράνομα, έβρισε αστυνομικούς και τελικά συνελήφθη

Ο τραγουδιστής είχε παρκάρει παράνομα, μάλωσε με τους αστυνομικούς, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο

Η κίνηση γνωστού λαϊκού τραγουδιστή να παρκάρει παράνομα λίγο πριν από τη συναυλία του στην Νέα Αγχίαλο την περασμένη Τρίτη (29.07.2025) οδήγησε στη σύλληψή του.

Ο λαϊκός τραγουδιστής ετοιμάζονταν για συναυλία στη Νέα Αγχίαλο, όμως τελικά σ1υνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού.

Κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιούσαν οι αρχές στην περιοχή, εντοπίστηκαν αρκετά σταθμευμένα οχήματα σε σημεία που εμπόδιζαν την κυκλοφορία σύμφωνα με το thenewspaper.gr. Μεταξύ αυτών βρισκόταν και το αυτοκίνητο του τραγουδιστή με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι εκείνη την ώρα ετοιμαζόταν για τη συναυλία του.

Όταν πληροφορήθηκε την παράβαση, ο τραγουδιστής πήγε αμέσως στο σημείο και, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς, ισχυριζόμενος πως στάθμευσε εκεί προσωρινά για να μεταφέρει εξοπλισμό και ηχητικά μηχανήματα της συναυλίας.

Η κατάσταση ξέφυγε με τον τραγουδιστή, να βρίζει τους αστυνομικούς, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στο περιπολικό και μεταφέρθηκε στο ΑΤ Αλμυρού, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και εξύβριση. Το πρωί της Τετάρτης οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπου και ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί την Παρασκευή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Κρύο, βροχές ακόμα και χιόνια στα ορεινά φέρνει ο Απρίλιος» λέει ο Κολυδάς - Θερμοκρασίες σε ελεύθερη πτώση την επόμενη εβδομάδα
Ο γνωστός μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς, έκανε μια ανάρτηση για τον καιρό των επόμενων ημερών σημειώνοντας πως: «Από σήμερα το βράδυ και από τα δυτικά, ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει σταδιακά»
Βασίλης Παπαδόπουλος
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί
Ενώ ο καιρός δεν είναι τόσο απαγορευτικός, οι ίδιοι έχουν αποκλειστεί στη Γαύδο και κανείς δεν τους έχει απαντήσει υπεύθυνα για το πότε θα είναι σε θέση να αναχωρήσουν αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί