Media

Ανατροπή: Η Μπέττυ Μαγγίρα στην πρωινή ζώνη

Η συμφωνία με τον ΑΝΤ1 για την εκπομπή στον Ρυθμό

Επιστροφή-έκπληξη για τη Μπέττυ Μαγγίρα, που τελικά θα βρεθεί ξανά στην πρωινή ζώνη με ψυχαγωγική εκπομπή. Μπορεί η συμφωνία με την ΕΡΤ για τη βραδινή εκπομπή να μην ευοδώθηκε, αλλά είναι οριστικό πως η παρουσιάστρια θα βρίσκεται καθημερινά στην πρωινή ζώνη που αγαπά… αλλά και αγαπήθηκε κατά την τηλεοπτική της παρουσία.

Βέβαια –τουλάχιστον προς το παρόν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η νέα τηλεοπτική σεζόν– η Μπέττυ Μαγγίρα θα καλημερίζει μέσω ραδιοφώνου και μάλιστα με… ρυθμό.

Αν και πέρυσι η παρουσιάστρια και η διοίκηση του ΑΝΤ1 δεν κατέληξαν σε συμφωνία για την ψυχαγωγική τηλεοπτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου, με αποτέλεσμα ο σταθμός του Αμαρουσίου να δημιουργήσει τους Weekenders, την ερχόμενη σεζόν η Μαγγίρα επιστρέφει στον Όμιλο ΑΝΤ1, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9.

Η επιθυμία της λοιπόν, «θέλω να κάνω πρωινό», θα γίνει πραγματικότητα στα ερτζιανά, και μαζί με τον Βασίλη Φορτούνη και την Αθηνά Αφαλίδου θα δίνουν καθημερινό ραντεβού με τους ακροατές από τις 7:00 έως τις 10:00 το πρωί.

Το ραδιόφωνο λοιπόν αποδεικνύεται το ιδανικό καταφύγιο για τη Μπέττυ Μαγγίρα, αλλά και το μέσο για να κάνει… ό,τι επιθυμεί στην πρωινή ζώνη, την οποία έχει δηλώσει πολλές φορές ότι αγαπά. Οπότε, τη νέα σεζόν, με τους συνεργάτες της, σκοπεύουν να… ξυπνούν τους ακροατές με χιούμορ, έξυπνα σχόλια και πολύ… ρυθμό!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα