Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι στα πλέι οφ του Europa και Conference League

Το «τριφύλλι» περιμένει να μάθει ποια εκ των υποψήφιων θα βρει μπροστά του

O Παναθηναϊκός έμαθε τις υποψήφιες ομάδες που θα βρει απέναντι του στα πλέι οφ είτε του Europa, είτε του Conference League στην κλήρωση που είναι προγραμματισμένη το μεσημέρι της Δευτέρας (4/8/25).

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει μια εκ των Γκενκ (Βέλγιο), RFS (Λετονία)/Κουόπιο (Φινλανδία), Αμπερντίν (Σκωτία), Σάμσουνσπορ (Τουρκία) για να μπει στην League Phase του Europa League, ενώ σε περίπτωση που αποκλειστεί από την Σαχτάρ και αγωνιστεί στα προκριματικά του Conference, τότε υποψήφιοι αντίπαλοι του είναι οι Λάρνε (Β. Ιρλανδία)/Σάντα Κλάρα (Πορτογαλία), Σερβέτ (Ελβετία)/Ουτρέχτη (Ολλανδία), Φρέντρικσταντ (Νορβηγία)/ Μίντιλαντ (Δανία), ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος)/Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία), ΑΙΚ Στοκχόλμης (Σουηδία)/ Ετο Γκιόρ (Ουγγαρία)

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του «τριφυλλιού» έγιναν γνωστοί από την UEFA στα υπογκρούπ που δημιουργούνται από την ομοσπονδία, προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των συνολικών αντίπαλων για κάθε ομάδα. 

Υπενθυμίζεται πως η κλήρωση θα γίνει στις 14:00 για το Euroa League και 15:00 στο Conference.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Europa League

Γκενκ (Βέλγιο)
RFS (Λετονία) – Κουόπιο (Φινλανδία)
Αμπερντίν (Σκωτία)
Σάμσουνσπορ (Τουρκία)

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι στα πλέι οφ του Conference League

Λάρνε (Β. Ιρλανδία) – Σάντα Κλάρα (Πορτογαλία)
Ηττημένος: Σερβέτ (Ελβετία) – Ουτρέχτη (Ολλανδία)
Ηττημένος: Φρέντρικσταντ (Νορβηγία) – Μίντιλαντ (Δανία)
Ηττημένος: ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος) – Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία)
ΑΙΚ Στοκχόλμης (Σουηδία) – Ετο Γκιόρ (Ουγγαρία

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα