Ελλάδα

Υπό την επήρεια ναρκωτικών ο οδηγός που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στη Λαμία όπου κόστισε τη ζωή στον αντιδήμαρχο

Οι τοξικολογικές εξετάσεις απέδειξαν πως ο 34χρονος οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου είχε κάνει εκείνο το βράδυ χρήση κάνναβης

Αποκαλυπτικά τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων του 34χρονου οδηγού της μοιραίας Mercedes που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στη Λαμία, όπου κόστισε τη ζωή στον αντιδήμαρχο της περιοχής, Κώστα Σταυρογιάννη.

Ένα μήνα και μετά το τροχαίο δυστύχημα που οδήγησε στον θάνατο τον 64χρονο αντιδήμαρχο της Λαμίας, αποδείχθηκε πως ο 34χρονος οδηγός πέρα από κατανάλωση αλκοόλ, εκείνη την ημέρα φαίνεται πως είχε κάνει και χρήση ναρκωτικών.

Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν τις ενδείξεις που πάρθηκαν με το αλκοολόμετρο, καθώς η περιεκτικότητα του αίματος του σε οινόπνευμα, έφτασε το 1,3 γρ/λίτρο αίματος ή 1,30 ‰, δηλαδή πιο πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Αναφορικά με τις τοξικολογικές, διαπιστώθηκε πως στον οργανισμό του υπήρχε κάνναβη.

Ο οδηγός είχε κριθεί προφυλακιστέος, παρά τα όσα είχε υποστηρίξει ενώπιον του Ανακριτή. Τότε είχε υποστηρίξει πως είχε πιει μόνο ένα ποτό.

Ο συνήγορος υπεράσπισης, Θρασύβουλος Σκλαβούνος, είχε χαρακτηρίσει ελλιπή τη δικογραφία υποστηρίζοντας ότι δεν είχε συμπληρωθεί με τα απαραίτητα έγγραφα και δεν είχε καταγραφεί το ακριβές σημείο του τροχαίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαίνεται η φωτιά στην Πρέβεζα: Μεγάλη «μάχη» της πυροσβεστικής με τις φλόγες στην περιοχή Βρυσούλα - Κάηκαν σπίτια
Δύο σπίτια έχουν ήδη τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ πυροσβέστες δίνουν μάχη για να μην καούν άλλες κατοικίες, από τις αυλές των οποίων έχει περάσει η πύρινη λαίλαπα
Πρέβεζα
Ανανεώθηκε πριν 33 λεπτά
Νεκρός ο φωτορεπόρτερ Γιάννης Δημητράς μετά από τροχαίο στην Εγνατία οδό – Διασωληνωμένη η σύζυγός του
Ο 55χρονος Γιάννης Δημητράς έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να προκληθεί το τροχαίο και ο ίδιος με τη σύζυγό του να εγκλωβιστούν μέσα - Η σύζυγός του είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ
Ο Γιάννης Δημητράς που πέθανε σε δυστύχημα στην Εγνατία οδό 2