Ελλάδα

Χανιά: Θαλάσσια χελώνα δάγκωσε γυναίκα στα ρηχά – Δείτε φωτογραφίες

Στην συγκεκριμένη παραλία που εθεάθη η θαλάσσια χελώνα συχνάζουν πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά

Αυξάνονται τα περιστατικά όπου το μπάνιο στην θάλασσα καταλήγει με πόνο και στρες. Και στα Χανιά, μία γυναίκα δαγκώθηκε από θαλάσσια χελώνα.

Η ανυποψίαστη γυναίκα κολυμπούσε στα ρηχά της παραλίας Μαράθι στα Χανιά, όταν ξαφνικά ένωσε την θαλάσσια χελώνα να την δαγκώνει στο πλάι της κοιλιάς της.

Για καλή της τύχη το δάγκωμα ήταν ελαφρύ και της προκλήθηκε μόνο κοκκινίλα στο σημείο όπου έκλεισαν τα σαγόνια της θαλάσσιας χελώνας.

Πληγή

Πληγή

Η ίδια, μιλώντας στο zarpanews.gr τόνισε την ανάγκη προστασίας από τους αρμόδιους φορείς τόσο της ίδιας της θαλάσσιας χελώνας όσο και του κόσμου που απολαμβάνει την συγκεκριμένη παραλία, για να αποφευχθούν αντίστοιχα περιστατικά.

Η γυναίκα εξέφρασε την ανησυχία της καθώς το συγκεκριμένο σημείο επισκέπτονται πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι τελευταίες στιγμές της 28χρονης εγκύου που πέθανε μέσα στο νοσοκομείο της Άρτας - «Μούδιασε, λιποθύμησε και έπαθε ανακοπή, μέσα σε ένα λεπτό»
«Δεν πήραμε καμία απάντηση από το νοσοκομείο για τον θάνατο της Σπυριδούλας», καταγγέλλει θείος της Σπυριδούλας στο newsit.gr
Η 28χρονη έγκυος που πέθανε στην Άρτα 2
Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι μέχρι την Παρασκευή - Θράκη, Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα οι «επικίνδυνες» περιοχές
Η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων - Από ισχυρά φαινόμενα θα επηρεαστούν οι περισσότερες περιοχές της Ελλάδας
Βροχή στην Αττική