Ελλάδα

Μετρό Θεσσαλονίκης: Αποκαταστάθηκε η λειτουργία μετά από τέσσερις ώρες

«Ζητούμε συγγνώμη για την προσωρινή ταλαιπωρία που προκλήθηκε στις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού και ευχαριστούμε για την κατανόηση» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Μετά από τέσσερις ώρες ταλαιπωρίας για το επιβατικό κοινό αποκαταστάθηκε η λειτουργία στο Μετρό της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η διαχειρίστρια εταιρεία μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων ελέγχων, ύστερα από το τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε νωρίς το πρωί, το δίκτυο του Μετρό Θεσσαλονίκης επανήλθε σε πλήρη λειτουργία και τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά.

«Ζητούμε συγγνώμη για την προσωρινή ταλαιπωρία που προκλήθηκε στις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού και ευχαριστούμε για την κατανόηση» αναφέρει η εταιρεία Thema σχετικά με τη διακοπή λειτουργίας του Μετρό της Θεσσαλονίκης.

Οι πληροφορίες αναφέρερουν ότι εμφανίστηκε ένα ανησυχητικό σήμα και η γραμμή σταμάτησε να λειτουργεί από τις 6:30 το πρωί της Κυριακής (07.09.2025).

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων μετέβη άμεσα ο υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε «από τη θλίψη του» ο πατέρας της 12χρονης που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από 27χρονη στη Γαλλία
Ο πατέρας είχε κρεμάσει ένα γράμμα στην πόρτα του διαμερίσματος, όπου λέγεται ότι βασάνισε και δολοφόνησε το νεαρό κορίτσι - «Ανυπομονώ να σε ξαναδώ, ο μπαμπάς σου που σε αγαπάει για πάντα», έγραφε
Γυναίκα