Ελλάδα

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα υποβάλει αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Εφετείου για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς

Με αυτό τον τρόπο ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς τέσσερα χρόνια μετά τον εγκλεισμό του επιχειρεί να «σπάσει» τα ισόβια και να αφεθεί ελεύθερος

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά το 2021, καθώς ο δολοφόνος και σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ετοιμάζεται να υποβάλει αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Εφετείου, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Κατά την απόφαση του Εφετείο διατήρησε τις πρωτοδίκες ποινές που είχαν επιβληθεί στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος καταδικάσθηκε σε ισόβια κάθειρξη, σε πρόσκαιρη ποινή 11 ετών και 6 μηνών και συνολική χρηματική ποινή ύψους 21.000 ευρώ.

«Το δικαίωμα στη δίκαιη δίκη το έχει ο καθένας. Να γίνει μια δική για να ακουστούν όσα δεν έχουν ακουστεί στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο» είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. 

Με αυτό τον τρόπο ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς τέσσερα χρόνια μετά τον εγκλεισμό του επιχειρεί να «σπάσει» τα ισόβια και να αφεθεί ελεύθερος.

 

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διατηρεί το δικαίωμα για αίτημα αναίρεσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ για να τους κλέψει στα Γλυκά Νερά
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κατάλαβε την απάτη, αφού είχε πέσει ξανά θύμα εξαπάτησης, με αποτέλεσμα να κάνει ότι τον πιστεύει αλλά στην πραγματικότητα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία
Γλυκά Νερά
9
Νεαρός έβαλε το πίτμπουλ του να επιτεθεί σε 30χρονο για να τον ληστέψει στην Ομόνοια - «Με έριξε κάτω και το σκυλί με δάγκωνε»
Ο δράστης όταν εντόπισε τον 30χρονο ξεκίνησε να τον γρονθκοπεί, ενώ την ώρα που το θύμα ζήτησε βοήθεια εκείνος έδωσε εντολή στο σκυλί να επιτεθεί
Σκύλος
12