Lifestyle

Γιάννης Μπέζος για τα διαζύγια: «Καλύτερα που χωρίζουν περισσότερο πλέον, παλιά κάθονταν και έβραζαν στο ζουμί τους»

«Σήμερα μόνο αυτός ο ηθοποιός, που δεν είναι κοινωνικός και είναι λίγο αλλού, θα τα καταφέρει» είπε σε άλλο σημείο ο Γιάννης Μπέζος

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για τον γάμο του, που άντεξε στο χρόνο, τα επαγγελματικά του αλλά και τα διαζύγια που αυξάνονται με το πέρασμα των χρόνων και στην Ελλάδα. Ο ηθοποιός ανέλυσε το σκεπτικό του, με την Αθηναϊδα Νέγκα να παρεμβαίνει κατά διαστήματα για να σχολιάσει.

Ο Γιάννης Μπέζος που είναι παντρεμένος με τη Ναταλία Τσαλίκη, μίλησε για τις δυσκολίες που κλήθηκε να διαχειριστεί στα πρώτα χρόνια του γάμου τους και τις «αναταράξεις» που υπήρξαν κατά διαστήματα στη σχέση τους. 

«Το να είσαι παντρεμένος σου δίνει ένα χώρο και ένα χρόνο που δεν μπορείς να το καταλάβεις αν δεν είσαι. Δηλαδή σου δίνει κάποια περιθώρια και αν ο γάμος είναι πετυχημένος, με την έννοια ότι μπορείς να συνομιλείς με αυτόν ή με αυτή που ζεις, είναι μαγικό. Σου δίνει το γήπεδο» είπε ο Γιάννης Μπέζος.

«Είναι μια σύμβαση, δηλαδή σε πάει στο γήπεδο και σου λέει ότι τώρα θα παίξουμε. Γιατί είμαστε σε ένα ενιαίο γήπεδο και οι δυο. Μοιράζεστε την κοινή μυρωδιά, το ίδιο φαγητό, τις ίδιες αγωνίες. Εξαρτάται βέβαια πως τα χειρίζεσαι αυτά, βεβαίως θα υπάρξουν αναταράξεις. Αλλά νομίζω ότι με υπομονή και όταν μάθεις να ακούς, τα πράγματα πάνε καλά. Εγώ δυσκολεύτηκα πολύ να ακούω».

Αναφερόμενος στα διαζύγια, ο Γιάννης Μπέζος σημείωσε: «Όταν τα ζευγάρια χωρίζουν, απλά δεν μπορούν μαζί, κάτι δεν γίνεται καλά. Καλύτερα που χωρίζουν περισσότερο πλέον, δεν είναι κακό. Παλιά κάθονταν και έβραζαν στο ζουμί τους, είναι προτιμότερο αυτό; Αν υποφέρεις δεν υπάρχει λόγος να κρατηθεί αυτή η σχέση;».

Για την συνύπαρξη με την γυναίκα του στον ίδιο καλλιτεχνικό χώρο, ο ηθοποιός ανέφερε: «Δεν είναι κάτι που μας απασχόλησε ποτέ. Δεν είναι δηλαδή αυτό το πρόβλημα ούτε το ζητούμενο. Είμαστε λίγο αλλού και δεν ασχολούμαστε με αυτά. Πάντα ήμουν λίγο αλλού, δεν με ενδιέφεραν πράγματα που ενδιέφεραν τον χώρο μας».

 «Σήμερα μόνο αυτός ο ηθοποιός, που δεν είναι κοινωνικός και είναι λίγο αλλού, θα τα καταφέρει. Κυρίως και επί της ουσίας» διευκρίνισε ο Γιάννης Μπέζος όταν και η οικοδέσποινα του σχολίασε πως «υπάρχει η εντύπωση ότι οι ηθοποιοί πρέπει να κυκλοφορούν, να βρίσκονται στις ειδήσεις και στα social media».

«Αυτά είναι κονσομασιόν. Αυτά είναι αμερικανιές της πλάκας. Αυτή είναι η κακή εκδοχή της σόουμπιζ, που λένε» πρόσθεσε ο Γιάννης Μπέζος στο talk show με την Αθηναϊδα Νέγκα στο πρόγραμμα του Action 24.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα