Έλενα Μαυρίδου και Δημήτρης Λάλος ήταν μαζί για εννέα χρόνια και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2017. Απέκτησαν μια κόρη και τον Μάιο του 2024 ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν. Το διαζύγιο ήταν συναινετικό και εκδόθηκε με απλή συμβολαιογραφική πράξη.
Λίγες μέρες πριν γίνει γνωστό το διαζύγιο, διάφορα δημοσιεύματα υποστήριζαν, ότι οι δύο ηθοποιοί δεν είναι πλέον ζευγάρι, χωρίς όμως αυτό να επιβεβαιώνεται για καιρό από τους ίδιους. Έλενα Μαυρίδου και Δημήτρης Λάλος φρόντιζαν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην απασχολούν με τη σχέση τους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Δημήτρης Λάλος σταμάτησε να ακολουθεί την Έλενα Μαυρίδου στο Instagram, ενώ αργότερα το ίδιο έκανε και εκείνη. Ένα και πλέον χρόνο μετά η ηθοποιός μίλησε για το διαζύγιο στο νέο επεισόδιο «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ.
Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Happy Day» η Έλενα Μαυρίδου έκανε λόγο για μια δύσκολη διαδικασία. Όπως είπε σε κάθε διαζύγιο πρέπει να γίνουν αμοιβαίες προσπάθειες για να μπορέσουν τα πράγματα να φτάσουν σε ένα καλό επίπεδο.
«Είναι κάτι δύσκολο, ακόμα και αν καταλήξει να είναι καλό διαζύγιο γιατί οι άνθρωποι έχουν την ωριμότητα να το διαχειριστούν και να ξεπεράσουν πράγματα για να είναι ενωμένοι και αγαπημένοι, είναι δύσκολο. Δεν είναι αναίμακτο. Δεν είναι σαν τις ταινίες ένα διαζύγιο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τα πράγματα θέλουν δουλειά για να μπορέσουν να φτάσουν σε έναν καλό δρόμο», είπε η Έλενα Μαυρίδου στο απόσπασμα των δηλώσεών της.
«Όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου νοσηλεύτηκα για τρεις μήνες στο νοσοκομείο, ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή μου, ήταν ένα ιδιαίτερο “σχολείο”. Σε μια τέτοια συνθήκη είναι πάνω απ’ όλα το πώς θα έρθει αυτό το παιδί στον κόσμο», δήλωσε παλαιότερα η Έλενα Μαυρίδου.