Lifestyle

Νίκος Οικονομόπουλος για Γιώργο Μαζωνάκη: Τι έχει ο άνθρωπος για να του ευχηθώ;

«Δε σταματάτε να ασχολείστε με αυτό το πράγμα;» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Οικονομόπουλος σε ερώτηση για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Νίκος Οικονομόπουλος και Γιώργος Μαζωνάκης είναι εκτός από συνάδελφοι και φίλοι. Το απόγευμα της Παρασκευής 3 Οκτωβρίου, οι κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον 41χρονο τραγουδιστή και τον ρώτησαν για την περιπέτεια του 53χρονου ερμηνευτεί και τα όσα ακούστηκαν για τη διαμάχη με την οικογένειά του.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν θέλησε να επεκταθεί και μάλιστα ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα. Όπως είπε, ο Γιώργος Μαζωνάκης «είναι μια χαρά άνθρωπος». Του ευχήθηκε τα καλύτερα, χωρίς να απαντήσει σε περαιτέρω ερωτήσεις για εκείνον.

«Δε σταματάτε να ασχολείστε με αυτό το πράγμα; Δε χρειάζεται άλλο βρε παιδιά. Φτάνει, κούρασε. Δε θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτό, αλήθεια. Τι έχει ο άνθρωπος για να του ευχηθώ; Τον ξέρω τον Γιώργο Μαζωνάκη. Μια χαρά είναι ο άνθρωπος και πάντα του εύχομαι τα καλύτερα» είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος θέλοντας να βάλει μια τελεία στο θέμα αυτό.

Όπως ανέφεραν άτομα από το περιβάλλον της οικογένειας του Γιώργου Μαζωνάκη στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο 53χρονος  συνεχίζει να μην έχει την παραμικρή επικοινωνία μαζί τους. Είναι όπως φαίνεται αποφασισμένος να το φτάσει μέχρι τέλους. Έχει ήδη δώσει ραντεβού μαζί τους στα δικαστήρια, καθώς όπως έχει πει στο παρελθόν, θέλει να λάμψει η αλήθεια και να μάθει ο κόσμος όλα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 53χρονος καλλιτέχνης προσπαθεί να αφήσει πίσω τα όσα έζησε στα μέσα του περασμένου Αυγούστου και να επικεντρωθεί στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

«Έχω περάσει και δύσκολα. Γι’ αυτό νιώθω την ανάγκη να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ που με αφήνετε να παίζω μουσική μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια», είπε από μικροφώνου ο Γιώργος Μαζωνάκης κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του, στο θέατρο Άλσος με τον Φοίβο Δεληβοριά και δέχτηκε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης εκτός από την παρουσία του ως coach στο «The Voice», ετοιμάζει το νέο του τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records, ενώ βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις για τις φετινές του εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Έλλη Τρίγγου: «Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φύγει από τη ζωή και τους έχω νιώσει με κάποιον τρόπο»
«Οι ψυχές κάνουν μια διαδρομή και κάποια στιγμή φεύγουν. Ορισμένες μπορεί να μη φύγουν γιατί έχουν εκκρεμότητες και εγκλωβίζονται – σε σπίτια, σε χώρους» τόνισε η ηθοποιός
Η Έλλη Τρίγγου 5