Ελλάδα

Φθιώτιδα: Κυνηγοί σκότωσαν αγριογούρουνο θηρίο 200 κιλών και πάνω από 2 μέτρα μήκος

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το αγριογούρουνο εξέχει από την καρότσα του αγροτικού όπου φορτώθηκε

Αγριογούρουνο πολύ μεγάλου μεγέθους, σκότωσαν κυνηγοί στη Φθιώτιδα στην περιοχή Μώλος. Πρόκειται για έναν πραγματικό γίγαντα άνω των 200 κιλών και μήκους 2,10 μέτρων!

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του lamiareport.gr, το αγριογούρουνο που πέτυχαν οι κυνηγοί στη Φθιώτιδα εξέχει από την καρότσα του αγροτικού όπου φορτώθηκε.

Το κυνήγι του αγριογούρουνου επιτρέπεται κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή σε όλη τη χώρα, χωρίς να υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των θηραμάτων ανά ομάδα κυνηγών.

Νεκρό αγριογούρουνο

Νεκρό αγριογούρουνο

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η παρέα αποτελούνταν από εννέα άνδρες, λόγω και της τεράστιας αύξησης του πληθυσμού των ζώων που έχουν κατακλύσει την ελληνική ύπαιθρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίκη ΟΠΕΚΕΠΕ: «Βόμβες» Σημανδράκου για Λευτέρη Αυγενάκη – Καταγγέλλει ασφυκτικές πιέσεις για να πληρωθούν «αμαρτωλά» ΑΦΜ
Ο μάρτυρας υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι επειδή εξαίρεσε από την πληρωμή 9.300 ΑΦΜ, που αφορούσαν σε δηλώσεις για βοσκοτόπια χωρίς ζώα, ο Λευτέρης Αυγενάκης ζήτησε την καρατόμησή του
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Ευάγγελος Σημανδαράκος
Διεκόπη η δίκη του πατέρα Αντώνιου για ασέλγεια ανηλίκων για τις 7 Μαΐου: «Επιθυμώ να δικαστώ, έχω κουραστεί»
Ο πρώην επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου, κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου και ζήτησε να «δικαστεί», λέγοντας ότι έχει κουραστεί από την πολύχρονη εμπλοκή του με τη δικαιοσύνη
Ο πατέρας Αντώνιος στη δίκη για την Κιβωτό του Κόσμου