Ελλάδα

Καισαριανή: Βίντεο ντοκουμέντο με ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών

Πρόκειται για ένα από τα πολλά περιστατικά ληστείας που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα

Μία απίστευτη ένοπλη ληστεία καταγράφηκε καρέ – καρέ σε βίντεο που τράβηξαν οι κάμερες ασφαλείας πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών στην Καισαριανή.

Η τρομερή ληστεία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (11.10.2025) στην Καισαριανή, όπου ομάδα κουκουλοφόρων απείλησε με πιστόλι στο στήθος τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών.

Ο ένας εκ των ενόπλων φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο να δίνει εντολές, ενώ οι δύο νεαροί περνούν πίσω από τον πάγκο και πλησιάζουν τον τρομοκρατημένο αλλά ψύχραιμο ιδιοκτήτη. Με γρήγορες κινήσεις ο αρχηγός δείχνει στον ιδιοκτήτη να τους παραδώσει όλα τα χρήματα.

Οι δύο συνεργοί παίρνουν τις εισπράξεις, ακόμα και τα κέρματα, τα πετάνε στις τσάντες και μόλις ο αρχηγός των ενόπλων δώσει το σύνθημα, φεύγουν. Όλα έγιναν μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

Πρόκειται για ένα από τα πολλά περιστατικά ληστείας που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα.

11 επιθέσεις σε έναν μήνα

Στη Σαλαμίνα, σπείρα 6 νεαρών, ανάμεσά στους και δύο ανήλικοι, είχαν «χτυπήσει» διάφορα καταστήματα 11 φορές τον τελευταίο μήνα.

Λήστευαν καφετέριες, διάφορα μαγαζιά, ακόμα και μία εκκλησία είχαν γίνει στόχος. Οι αστυνομικοί είχαν στην κατοχή τους βίντεο από πολλές επιθέσεις, ενώ το προφίλ των δραστών παρέπεμπε σε ανήλικους.

Όπως αποκαλύφθηκε, αρχηγοί της ομάδας ήταν ένας 17χρονος μαζί με έναν 22χρονο. Μαζί, στις 02:30 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής «χτύπησαν» την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.

Άνοιξαν ένα γραφείο στην αυλή του ιερού ναού και άρπαξαν μία εικόνα της Παναγίας αξίας 4.000 ευρώ.

Με οδηγό το υλικό από τις κάμερες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 22χρονο αρχηγό. Ο νεαρός «έδωσε» όλους τους υπόλοιπους και αποκάλυψε ότι εκτός από τις 11 κλοπές που έκανε η συμμορία, ο ίδιος είχε χτυπήσει άλλες 8 φορές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κατολισθήσεις στη Λ. Αθηνών στο ρεύμα προς Αθήνα - Κλειστές 2 λωρίδες στο ύψος του Χαϊδαρίου
Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενώ αρμόδια συνεργεία σπεύδουν στο σημείο για να απομακρύνουν τα βράχια - Κλειστή και η ιρλανδική διάβαση στη Λ. Βραυρώνας στη Νέα Πέραμο
Βράχος
Καιρός σήμερα: Έντονα φαινόμενα από την κακοκαιρία Byron κυρίως σε Μακεδονία και Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι – Σταδιακή βελτίωση
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 14 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 και τοπικά τους 19 και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.
καιρός
Αποκαλύψεις και ερωτήματα για Κουτσόλαμπρο λίγο πριν ανοίξει η κάλπη του 2ου γύρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών
Τον εγκαλούν ότι το 2016 υπηρέτησε ως μετακλητός επί υπουργίας Κατρούγκαλου όταν οι δικηγόροι της Αθήνας βρίσκονταν σε πολύμηνη αποχή από τα καθήκοντά τους, αντιδρώντας στο ασφαλιστικό
Ανδρέας Κουτσόλαμπρος