Ελλάδα

Κατάπιε 72 συσκευασίες κοκαΐνης αλλά τον έπιασαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Από την Αστυνομία ψάχνουν τώρα τον παραλήπτη για τον οποίον προορίζονταν τα ναρκωτικά στην Ελλάδα

Νεαρός από τη Βραζιλία, είχε καταπιεί 72 ωοειδείς συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 840 γραμμαρίων, για να την περάσει από τους ελέγχους του Αεροδρομίου Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά δεν τα κατάφερε.

Πρόκειται για έναν 22χρονο, ο οποίος θεωρείται «βαποράκι» διεθνούς ομάδας διακίνησης κοκαΐνης από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Ο 22χρονος έφτασε αεροπορικώς στην Αθήνα από τη Γαλλία, την Τετάρτη 15-10-2025, αλλά εντοπίστηκε στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που κάνει η Δίωξη Ναρκωτικών και συνελήφθη.

Σε έρευνα που του έγινε διαπιστώθηκε ότι είχε καταπιεί την κοκαΐνη στην προσπάθειά του να την περάσει ενώ πάνω του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 560 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

kokaini

Από την αστυνομία ερευνάται ποιος θα ήταν ο παραλήπτης των ναρκωτικών στην Ελλάδα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο «φως» 70.000 θησαυροί από τις συλλογές του πρώην βασιλικού κτήματος Τατοΐου - «Άρωμα» ιστορίας και πολιτισμού
Οι συλλογές του Τατοΐου εκτείνονται χρονικά και γεωγραφικά από την ελληνική αρχαιότητα έως τα καθημερινά αντικείμενα της δεκαετίας του '60 και από την Ευρώπη έως την Άπω Ανατολή
Το πρώην βασιλικό κτήμα Τατοΐου