Ελλάδα

Μάνδρα: «Πατέντα» με παράνομο καλώδιο ρεύματος και δίκτυο υδροδότησης σε οικισμό – Τα ξήλωσαν οι αρχές

Υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ εντόπισαν και ξήλωσαν ένα καλώδιο 100 μέτρων συνδεδεμένο με πυλώνα φωτισμού αυτοκινητοδρόμου, καθώς και δίκτυο υδροδότησης 1,5 χλμ

Μια απίστευτη περίπτωση παράνομης υδροδότησης και ηλεκτροδότησης σε σπίτια στη Μάνδρα, αποκάλυψε μέσω ειδικής επιχείρησης της αστυνομικής διεύθυνσης Δυτικής Αττικής.

Την υπόθεση αποκάλυψαν στελέχη της ΕΛΑΣ, έπειτα από ειδική επιχείρηση σε οικισμό της Μάνδρας το πρωί της Τετάρτης (19.11.2025). Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν ένα καλώδιο 100 μέτρων παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και δίκτυο υδροδότησης με διάμετρο 1500 μέτρα.

Υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ εντόπισαν και ξήλωσαν ένα καλώδιο 100 μέτρων, μέσω του οποίου ηλεκτροδοτούνταν παράνομα τα σπίτια κατοίκων Μάνδρας, που το είχαν συνδέσει με κολώνα φωτισμού σε αυτοκινητόδρομο.

Παράλληλα, έπειτα από ελέγχους, οι αρχές βρήκαν και παράνομο δίκτυο υδροδότησης 1,5 χιλιομέτρων στην ίδια περιοχή, μέσω του οποίου έκλεβαν νερό για τα σπίτια τους από δημοτική παροχή υδροδότησης.

Η ΕΛΑΣ εξασφάλισε βίντεο με το καλώδιο ηλεκτροδότησης που ξηλώθηκε αλλά και με το παράνομο δίκτυο παροχής νερού που εντοπίστηκε στην περιοχή της Μάνδρας.

Μάλιστα, το πλαίσιο της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν 113 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 9 παραβάσεις του ΚΟΚ ενώ αφαιρέθηκαν 4 άδειες κυκλοφορίας και 8  άδειες ικανότητας οδήγησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί
Ενώ ο καιρός δεν είναι τόσο απαγορευτικός, οι ίδιοι έχουν αποκλειστεί στη Γαύδο και κανείς δεν τους έχει απαντήσει υπεύθυνα για το πότε θα είναι σε θέση να αναχωρήσουν αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης της οβίδας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρήκαν παιδιά σε οικοδομή στην Πεύκη
Αποκλεισμένη η περιοχή - Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί οργανωμένη επιχείρηση απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης από εξειδικευμένο κλιμάκιο του Τμήμα Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς
Πυροτεχνουργός απενεργοποιεί την οβίδα
Ανανεώθηκε πριν 55 λεπτά