Ελλάδα

Σέβη Βολουδάκη για την απώλεια του συζύγου της: Έχω περάσει από τα στάδια του πένθους όχι γραμμικά αλλά κυκλικά

«Τον έχω στο μυαλό μου σε οτιδήποτε αφορά τα παιδιά και σε πράγματα που θα έκανε ο ίδιος» προσθέτει η Σέβη Βολουδάκη

Η Σέβη Βολουδάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» του Mega και μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του συζύγου της. Ο Μανούσος Βολουδάκης, όπως είπε, δεν ήταν απλά ο άντρας της αλλά το άλλο μισό της. Δεν περνάει μέρα που να μην τον σκέφτεται, όπως είπε.

Ο βουλευτής Mανούσος Βολουδάκης έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2023, από καρκίνο, σε ηλικία μόλις 53 ετών. Η απουσία του ήταν τεράστιο πλήγμα τόσο για την ίδια όσο και για τα τρία παιδιά που απέκτησαν μαζί, τον Γιώργο, τον Σήφη και τη Δάφνη αλλά επέλεξε να χειριστεί τον θρήνο της με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του συζύγου της.

«Όταν γυρίζω σπίτι, τα παιδιά μου μου λένε “πάλι γύρισες στενοχωρημένη;” Ειδικά όταν αφορά το δικό μου αντικείμενο, ασυνόδευτα κι ανήλικα παιδιά» είπε αρχικά η Σέβη Βολουδάκη συνοψίχοντας παρακάτω το έργο της.

«Δεν θα σχολιάσει κανείς έναν άντρα μετά από ομιλία στη Βουλή για το τι φορούσε. Εγώ θυμώμω όταν το πρώτο σχόλιο μπορεί να είναι “τι ωραία που ήσουν σήμερα”. Το δεύτερο σχόλιο είναι “ωραία τα είπες”» συνέχισε.

«Ο Μανούσος δεν ήταν για εμένα ένας σύζυγος. Ήταν το άλλο μου μισό. Ένιωσα σαν έχασα ένα μέλος του σώματός μου. Όταν μου έγινε πρόταση από τον πρωθυπουργό για την πολιτική, ήμουν λίγο “τι δουλειά έχω εγώ;”. Ήθελα να συνεχίσω το έργο του συζύγου μου κι ότι θα ήταν σαν να ακούγεται η φωνή του. Το συζητήσαμε και με τα παιδιά που είμαστε ομάδα και μου είπαν να το κάνεις καλά, όπως το έκανε ο μπαμπάς.

Απευθύνομαι στον σύζυγό μου όχι μεταφυσικά, συνεχόμενα μιλώ στη φωτογραφία του. Τον έχω στο μυαλό μου σε οτιδήποτε αφορά τα παιδιά και σε πράγματα που θα έκανε ο ίδιος. Έχω περάσει από τα στάδια του πένθους όχι γραμμικά αλλά κυκλικά. Τρία χρόνια μετά δεν υπάρχει μέρα να μην περνάει από το μυαλό μου το “γιατί σε εμένα;”. Έχω στο μυαλό μου ότι εκεί που είναι είναι καλά και θα ανταμώσουμε ξανά» εξομολογήθηκε με συγκίνηση η Σέβη Βολουδάκη.

«Δεν θα το συγχωρούσα ποτέ στον εαυτό μου να πάψω να υπηρετώ το όραμα του Μανούσου. Να κλειστώ. Να γυρίσω την πλάτη σε όσα ήθελε να κάνει και μοιραζόταν μαζί μου με πάθος», είχε αναφέρει στο παρελθόν η νέα υφυπουργός, ανακοινώνοντας την απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λούτσα: Οι τοξικολογικές θα «δείξουν» την κατάσταση του 29χρονου οδηγού – Είχε συλληφθεί 6 φορές για κλοπές και ναρκωτικά
Ο συγκεκριμένος έχει συλληφθεί έξι φορές για κλοπή μηχανών, κατοχή και διακίνηση κάνναβης και συμμετοχή σε κύκλωμα εξαπάτησης μέσω διαδικτύου, ενώ πριν πέντε χρόνια είχε εμπλοκή σε τροχαίο
Λούτσα: Οι τοξικολογικές θα «δείξουν» την κατάσταση του 29χρονου οδηγού – Είχε συλληφθεί 6 φορές για κλοπές και ναρκωτικά
Διαρρήκτες προσπάθησαν να μπουν σε σπίτι ηλικιωμένης στην Θεσσαλονίκη και συνελήφθησαν - «Αν ήμουν μέσα μπορεί να με σκότωναν»
Δύο 35χρονοι επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι της 79χρονης, η οποία απουσίαζε, ανεβαίνοντας από ταράτσα διπλανής πολυκατοικίας - Τους αντιλήφθηκε μια γειτόνισσα και κάλεσε την αστυνομία
Θεσσαλονίκη
Λούτσα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 29χρονος ζητάει από τους διασώστες να εξετάσουν το αυτί του ενώ είχε σκορπίσει τον θάνατο
Πριν καλά καλά οι διασώστες κατεβάσουν τα φορεία και ενημερωθούν για την κατάσταση που επικρατεί, ο 29χρονος τους πλησιάζει και σύμφωνα με όσα αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας, οι σκηνές που διαδραματίζονταν ήταν τραγικές
Τροχαίο στη Λούτσα