Ελλάδα

Κλειστοί οι σταθμοί του μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Σύνταγμα» αύριο Σάββατο για πολλές ώρες λόγω των πορειών για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο

Πορείες μνήμης θα πραγματοποιηθούν αύριο, με αφορμή τη συμπλήρωση 17 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ΣΤΑ.ΣΥ με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι οι σταθμοί του μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Σύνταγμα» θα παραμείνουν κλειστοί για κάποιες ώρες αύριο Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2025 με εντολή της ΕΛ.ΑΣ., λόγω των πορειών που θα γίνουν στην Αθήνα για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ΣΤΑ.ΣΥ, ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο» θα κλείσει στις 9 το πρωί και ο σταθμός «Σύνταγμα» στις 11 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι και εκ νέου στις 5 το απόγευμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ: «Σας ενημερώνουμε, ότι με εντολή της ΕΛ.ΑΣ το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου ο σταθμός του Μετρό “Πανεπιστήμιο” θα κλείσει στις 9 το πρωί και ο σταθμός “Σύνταγμα” στις 11 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι και εκ νέου στις 5 το απόγευμα. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς αυτούς χωρίς στάση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Περιστέρι: «Τους δίναμε ρούχα αλλά φορούσαν τα ίδια βρώμικα και σκισμένα» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τα 6 παιδιά που ζούσαν μέσα σε ακαθαρσίες
«Αυτά τα παιδάκια σίγουρα θα έχουν πάθει καμιά πνευμονία. Ήταν ανατριχιαστική κατάσταση» λέει ο διευθυντής του σχολείου των παιδιών της οικογένειας
Το σπίτι τρώγλη στο Περιστέρι
Εξαφανίστηκε 46χρονη από την Βικτώρια Αττικής – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Η Σμυλιανή Ελένη, έχει ύψος 1.65 μ., κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, έχει τατουάζ στο εσωτερικό αριστερό της μπράτσο και στον αριστερό καρπό και σκουλαρίκι στη μύτη και στα χείλη
Εξαφάνιση
Data.gov.gr: Η νέα εθνική πύλη ανοικτών δεδομένων φιλοδοξεί να αλλάξει το ψηφιακό αποτύπωμα της χώρας – «Είναι πλούτος, πρέπει να κατανοήσουμε την αξία τους»
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου την χαρακτήρισε «πολύ μεγάλη στιγμή», υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχει τεχνητή νοημοσύνη χωρίς ανοικτά δεδομένα»
Δημήτρης Παπαστεργίου