Ελλάδα

Κόρινθος: Νταλίκα τυλίχτηκε στις φλόγες καθώς κινούταν στην Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών – Διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία

Η φωτιά ξεκίνησε στο ρυμουλκούμενο μέρος της νταλίκας με τον οδηγό να βλέπει τον καπνό και να σταματάει το όχημα

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα (12/12/2025) σε συρόμενο νταλίκας που κινούνταν στην Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών, στο ύψος του Δερβενίου στην Κόρινθο, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε στο ρυμουλκούμενο μέρος της νταλίκας. Ο οδηγός ευτυχώς αντιλήφθηκε τον καπνό εγκαίρως, ακινητοποίησε το φορτηγό στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης στην Κόρινθο και απομακρύνθηκε με ασφάλεια.

Από το συμβάν σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο ρυμουλκούμενο, ενώ η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα διεκόπη προσωρινά για λόγους ασφαλείας, προκαλώντας μικρή καθυστέρηση στους διερχόμενους οδηγούς.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αστυνομικοί του αυτοκινητόδρομου και όχημα της Ολυμπίας οδού. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο, προστατεύοντας τα υπόλοιπα τμήματα του οχήματος ή το φορτίο από το να πάρουν και εκείνα φωτιά.

Τα ακριβή αίτια της φωτιάς διερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι παράνομες επιδοτήσεις 1,7 εκατ. ευρώ και οι 15 συλλήψεις – Ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος δήλωνε χωράφια ακόμα και νεκρών
Αρχηγός της οργάνωσης φέρεται ότι είναι ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Μύρων Χιλετζάκης - Κομβικό ρόλο φέρεται ότι είχαν ο λογιστής Γιώργος Λαμπράκης, αλλά και η σύζυγός του, δικηγόρος Χρυσάνθη Κουτάντου
ΟΠΕΚΕΠΕ