Πολιτική

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Ο Αγιασμός των Υδάτων θυμίζει τη δύναμη της παράδοσης που μας ενώνει»

Το μήνυμα της πρέσβειρας των ΗΠΑ για τα Θεοφάνεια

Ευχές για ελπίδα και πνευματική περισυλλογή στέλνει, η πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, με αφορμή τον εορτασμό των Θεοφανείων.

«Εύχομαι τα καλύτερα στους φίλους, συνεργάτες και συναδέλφους μου στην Ελλάδα που γιορτάζουν τα Θεοφάνεια- μια ημέρα που μας προσφέρει χρόνο για πνευματική περισυλλογή και αναζωπυρώνει την ελπίδα για το νέο έτος», αναφέρει η Κίμπερλι Γκιλφόιλ.

 

«Ο Αγιασμός των Υδάτων που εορτάζεται σήμερα σε όλη την Ελλάδα μας θυμίζει τη διαχρονική δύναμη της πίστης και τη δύναμη της παράδοσης που μας ενώνει», προσθέτει η πρέσβειρα των ΗΠΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επεισόδιο στη Βουλή με Κωνσταντοπούλου, Καιρίδη και Δένδια – Το «άσε μας κουκλίτσα μου» που άναψε «φωτιές»
«Δεν ζητάω συγνώμη… και δεν δέχομαι την υπεράσπιση κανενός» είπε ο Δημήτρης Καιρίδης «αδειάζοντας» τον Νίκο Δένδια που είχε προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα
Δημήτρης Καιρίδης
51