Πολιτική

Αποστάσεις Ψαρόπουλου από το κόμμα Καρυστιανού: «Δεν θα ήθελα να εκφέρω καμία δημόσια άποψη»

«Σε κάθε περίπτωση, εφόσον επιλέξει αυτή τη διαδρομή, θα απευθυνθεί στο λαό και ο λαός θα κρίνει την κυρία Καρυστιανού» τόνισε ο πρώην σύζυγός της

Με φόντο τη δίκη στη Λάρισα για το βιντεοληπτικό υλικό της εμπορικής αμαξοστοιχίας που ενεπλάκη στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών, τοποθετήθηκε σήμερα (09.01.2026) για πρώτη φορά, ο δικηγόρος Αντώνης Ψαρόπουλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος από την πρώην σύζυγό του, Μαρία Καρυστιανού.

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης εκδίκασης για το 2026, ο Αντώνης Ψαρόπουλος απέφυγε να σχολιάσει ουσιαστικά την ανακοίνωση της προέδρου του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, Μαρίας Καρυστιανού, για το υπό διαμόρφωση κόμμα, επισημαίνοντας τη σημασία της αποστασιοποίησης λόγω της ιδιότητας και της προηγούμενης οικογενειακής τους σχέσης.

 «Δεν θα ήθελα να εκφέρω καμία δημόσια άποψη για το θέμα. Ό,τι και να πω, το πιθανότερο είναι να παρερμηνευθεί είτε θετικά είτε αρνητικά. Και λόγω της ιδιότητάς μου, της οικογενειακής σχέσεως που υπήρχε, δεν θα ήθελα να εκφέρω άποψη. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον επιλέξει αυτή τη διαδρομή, θα απευθυνθεί στο λαό και ο λαός θα κρίνει την κυρία Καρυστιανού» τόνισε ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Καρυστιανού, μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας.

Μαρία Καρυστιανού: Δε θα ανακοινώσω κόμμα την 28η Φεβρουαρίου

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα (09.01.2026), η Μαρία Καρυστιανού διέψευσε κατηγορηματικά τις πληροφορίες που τη φέρουν να σχεδιάζει την ανακοίνωση του κόμμα της ανήμερα της 28ης Φεβρουαρίου, την ημέρα της τραγικής επετείου του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. «Αν είναι δυνατόν, αυτό είναι τραγικό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών διευκρίνισε δε πως δεν έχει βγάλει κανένα μανιφέστο, αλλά επιβεβαίωσε πως το κίνημα των πολιτών οργανώνεται και πηγαίνει πολύ καλά, εκτιμώντας πως όσα ακούγονται γίνονται σκόπιμα «ακριβώς για να με βγάλουνε υποχρεωτικά μπροστά και να μπορούν να με αποδομήσουνε, να με στοχοποιούν, για να μπορούν στη συνέχεια να με συκοφαντούν ελεύθερα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
6
«Πονοκέφαλος» στο στρατόπεδο Τσίπρα για το κόμμα Καρυστιανού – Πώς επηρεάζονται οι εκλογικές δεξαμενές του πρώην πρωθυπουργού
Παρά την έντονη δημοσιότητα που συνοδεύει τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα, τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δεν επιβεβαιώνουν τη δυναμική που προσδοκούσε
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας 15