Ελλάδα

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο (07-08.03)

Η Νέα Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τις υποδείξεις της Τροχαίας

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρά η Αττική Οδός για το διήμερο του Σαββάτου (07.03.2026) και της Κυριακής (08.03.2026). Σύμφωνα με ανακοίνωσή της τίθενται σε ισχύ με σκοπό την εκτέλεση εργασιών βαριάς συντήρησης στη γέφυρα της Λεωφόρου Φυλής, στο ύψος του ανισόπεδου Κόμβου της Λεωφόρου Φυλής (Κόμβος 6).

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν ΜΟΝΟ σε συγκεκριμένο σημείο στο ύψος του ανισόπεδου Κόμβου της Λεωφόρου Φυλής (Κόμβος 6), μόνο στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και μόνο τις παρακάτω νυχτερινές ώρες: 21:00, βράδυ Παρασκευής, 06/03/2026 έως 09:00 πρωί Σαββάτου 07/03/2026 και 21:00, βράδυ Σαββάτου, 07/03/2026 έως 09:00 πρωί Κυριακής 08/03/2026 στην Αττική Οδό.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω ρυθμίσεων οι οδηγοί με προορισμό το Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο, ακολουθώντας τη σχετική σήμανση, θα εξέρχονται στην έξοδο του Κόμβου της Λεωφ. Φυλής (έξοδος 6) και θα επανεισέρχονται στην είσοδο του ίδιου Κόμβου, στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο, χωρίς την καταβολή διοδίων.

Η Νέα Αττική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις έχουν τοποθετηθεί με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων.

Η Νέα Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πάτρα: Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας σε σπίτι συνταξιούχου μαιευτήρα μετά από έφοδο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 83χρονο και κατέσχεσαν ψηφιακό υλικό που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σχετίζεται με παιδική πορνογραφία
Παιδί
FT: Γιώργος Προκοπίου, ο Έλληνας εφοπλιστής που δεν λογαριάζει τους πυραύλους και τα drones στα Στενά του Ορμούζ
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενώ η πλειονότητα των πλοιοκτητών αποφεύγει τα Στενά του Ορμούζ εξαιτίας της σύγκρουσης με το Ιράν, η ναυτιλιακή εταιρεία Dynacom Tankers του Έλληνα εφοπλιστή συνεχίζει να δραστηριοποιείται στον κρίσιμο αυτό θαλάσσιο διάδρομο
Ο Έλληνας εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου 11