Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie – Tο παζάρι της Μενεγάκη, οι «κακίες» για Σπυροπούλου και τα κακά σενάρια για Eurovision

Melfie – Tο παζάρι της Μενεγάκη, οι «κακίες» για Σπυροπούλου και τα κακά σενάρια για Eurovision

«Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει… καλοκαίρι θα μυρίσει», λέει ο λαός, αλλά στο τηλεοπτικό τοπίο, συνηθίζεται να λένε «ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει… μεταγραφές θα μυρίσει», καθώς όσο και πλησιάζει το τέλος της σεζόν, όλο και αρχίζουν τα μεταγραφικά σενάρια! 

Η αρχή έγινε με την πρώην «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» Ελένη Μενεγάκη που η συνάντησή της με την υπεύθυνη ψυχαγωγικών εκπομπών του MEGA Έλενα Κατραβά έδωσε την αφορμή να φουντώσουν σενάρια που θέλουν το κανάλι της Μεσογείων να… πολιορκεί την «ωραία Ελένη της TV». Η αλήθεια είναι ότι και το MEGA θα ήθελε την παρουσιάστρια στο δυναμικό του αλλά οι καλά γνωρίζοντες υποστηρίζουν ότι το συμβόλαιό της με τον ALPHA είναι έτοιμο και το μόνο που απομένει είναι οι τελικές υπογραφές. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες «πηγές» οι οικονομικές απολαβές της στο νέο συμβόλαιο είναι κατά τι λιγότερες από τις προηγούμενες αλλά φαίνεται να έχει μεγαλύτερο ποσοστό από τις πωλήσεις προϊόντων στην εκπομπή της. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η «Ελένη» έχει μετατραπεί σε… παζάρι. Ε, πού να διαφημίσουν, να τοποθετήσουν και να πουλήσουν τα προϊόντα τους οι άνθρωποι; Στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου»; Εκεί –δικαιολογημένα- δεν λένε με τίποτα να… τοποθετηθούν ούτε οι τηλεθεατές…!

Πάντως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ίσως να μην… λυπόταν αν «μετακόμιζε» η Μενεγάκη για άλλη τηλεοπτική γη και άλλα μέρη…! Μπορεί η… wanna be παρουσιάστρια να καλοβλέπει την καθημερινή μεσημεριανή ζώνη, ενώ κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι καλοβλέπει μία εκπομπή που πρόκειται να στηθεί στο κανάλι της Κάντζας. Ωστόσο σύμφωνα με… κακοπροαίρετους, στο άκουσμα και μόνο της πρότασης οι χορηγοί της εν λόγω εκπομπής κόντεψαν να φύγουν…! Τι κακίες κυκλοφορούν και δεν αφήνουν τα ταλέντα να λάμψουν…!

Και μιας και μιλάμε για «λάμψη», αν ισχύει αυτά που μαθαίνω για Eurovision θα πέσει πολύ… ξεκατίνιασμα στα τηλεοπτικά «παράθυρα» και θα θυμηθούμε παλαιότερες εποχές. Οι φήμες πάντως που τονίζουν την επιμονή του προέδρου της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή, να μας εκπροσωπήσει ένα συγκρότημα με πολύ έντεχνο ύφος όλο και πληθαίνουν. Ο ίδιος πάντως, ο Πρόεδρος, κρατά ακόμα κρυφά τα χαρτιά του. Οι πληροφορίες πάντως που μαθαίνω –και δεν επιβεβαιώνονται ακόμα- λένε ότι με το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει θέλουν να… κοπάσει ο σάλος που είχε προκληθεί πριν από μήνες με δηλώσεις υπουργού. Δεν θα πω… ακόμα περισσότερα πριν τουλάχιστον ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις, αλλά να θυμηθείτε ότι σε λίγο καιρό θα υπάρχει πολύ σχολιασμός για την ελληνική συμμετοχή στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού…! Γιατί «Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει… Eurovision θα μυρίσει…»! Άντε, καλό μας μήνα… κι ό,τι φλεβίσει ας κατεβάσει…!  

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε